התינוק שלי בן חודש,בשבועות שעברו הייתי שואבת רוב הזמן ומכינה לו את המנה מראש, הייתי מוטרדת מזה שלא יעלה במשקל . בהמשך ראיתי שהוא דורש יותר , ז״א אם הייתי מוסיפה עוד חלב ממה ששאבתי והכנתי לו בבקבוק היה ממשיך לאכול . ובזמנים שהיו עוברים שעתיים וחצי או שלוש הייתי מנסה לשאוב ולא הייתי מגיעה למנה שלו למשל בהתחלה היה מספיק לו 50ס״מ ועכשיו הוא אוכל 100 ..וכרגע אם אני שואבת משני הצדדים כעבור 3 שעות בקושי מגיעה ל 50 ס״מ.
הסתדרתי בימים האחרונים עם החלב שהקפאתי מהשבועיים הראשונים ועכשיו אין לי מאיפה לשמור חלב בצד ולהקפיא..
בשבוע האחרון התחילו התקפי בכי שזה כנראה קוליק וגזים ונמשך כ- 6 שעות שבמהלכן הוא על הידיים שלי ולא מספיקה לשאוב ולא יודעת אם הוא יונק מספיק לו החלב שלי ואולי בגלל זה הוא בוכה עד שנרדם עד 11 בלילה כבר יומיים נרדם בסביבות 23:30 אחרי שעות של התקפי בכי ומתעורר ב 5 בבוקר אפילו 6 , ז״א עובר 6 שעות בלי אוכל וכשאני שואבת משני הצדדים אני מגיעה לכמות של 200 ס״מ חלב שהתאספו ב 8 שעות ( אם לחשב כל 3 שעות הוא צריך 100ס״מ חלב ) לפחות הייתי צריכה לשאוב 300 ולהוסיף עוד 100 המנה של הבוקר..
כבר שבוע לוקחת כדורי חלבה של אלטמן ומתמידה לשתות הרבה מים וגם כן שותה תה שומר , ואוכלת טוב.
כמוכן יומיים מתמידה להניק משני הצדדים כי דאגתי אולי זה בגלל השאיבות וקראתי שהנקה יותר מגרה ייצור חלב . ואם לא נרדם מוסיפה לו חלב ממה שאני שואבת בבוקר
אני עייפה ולחוצה מזה שאין לי מספיק חלב ואצטרך לשלב לו חלב חיצוני שאני ממש לא רוצה
הערות והארות יתקבלו בשמחה וסליחה על זה שכתבתי יותר מדיייי וארוך מדי