לקטר קבל עם ועולם
אני עייפה
המקום שחשבתי ללכת אליו- הסתובבתי ונסעתי הבייתה אחרי שעה וחצי !!!! של עמידה בלי שום התקדמות בפקק זוועתי!!! שכמובן הפלסטינאים נסעו בו כמו... כמו פלסטינאים
והאוכל שהכנתי לארוחת ערב לא טעים לי
אני עצבנית על מישהוא ברמות על, 5 שנים של עצבנות מתנקזים... הלוואי שהשם יעיף את הבהמה ההוא רחוק רחוק כל קשר עם המשפחה שלי... שיפסיק להיות נזק
הילד שלי (ב"ה שיש לי אותו, שיהיה בריא תמיד) לא נרדם, אין לי סבלנות לעשות תהליך שינת לילה נורמאלי, לפחות הוא משעשע את עצמו ולא צורח
הדיונים שלכם פה בפורום לא מעניינים אותי
נמאס לי לשמוע על פוליטיקה, נמאס לי לקבל עידכונים עקיפים על מצב הפוליטיקה והחדשות (עקיפים כי עוד יותר נמאס לי מחדשות ישירות... לא קוראת לא שומעת...)
נמאס לי שכשאני פוגשת חברה נחמדה- אז הדיבורים שלנו הולכים על כמה היה כל כך קשה וכואב בשבועות האחרונים
נמאס לי הדיונים שלהם פה על חפירות. כמה פעמים אפשר לחפור על לימוד תורה לנשים? לא נמאס לכם? לא עברתם את השלב השישיסטי הזה? לא עברנו את הדיונים האילו בדור הקודם כבר?
נמאס לי להיות מחוייבת לעשות עבודה סמינריונית בנושא שמעמם אותי. בא לי לנשור מזה. בא לי לנצל את ההזדמנות לחקור נושא שחשוב ומשמעותי באמת. אתם לא מבינים שלאנשים אינטילגנטיים- להעסיק את המוח בדבר משמעם זה עונש?? סבל???
ועוד כמה דברים נמאס לי שאני לא הולכת לכתוב פה
ועוד שבוע יז בתמוז ונמאס לי מצומות, ונמאס לי שגם אין לי כוח לצום, ונמאס לי (לא משנה. יותר קרוב לאז נפתח את הדיון על האם אנחנו באמת רוצים שישתנה משהוא או שסתם אנחנו עושים כאילו נמאס לנו מהגלות)
וחוצמזה חברה שלי היא זו שצריכה לקבל חיזוקים וחיבוקים אבל יש לה וירוס אז היא אפילו לא מרשה לי לבוא אליה לדאוג לה קצת....
אה
ודבר אחד טוב
חברה אחרת שלי באה היים לבית שלי, ונתתי לה דבר שמאוד יועיל לה, אבל אצלי הוא סתם תקוע לי בבית בלי שימוש ונמאס לי ממנו
ברוך שפטרני מעוד אלטע-זאכן אחד
אתם לא חייבים להגיב כלום
רק תקפיצו
תודה