אני בחורה שכבר יוצאת שנים לדייטים.
כמו שכתבתי כאן בעבר, זה קשה ומתיש ואני מקווה לראות בקרוב את הסוף הטוב של המסע הזה.
יוצא לי לפעמים לראות בבחורים שאני יוצאת איתם תכונות שליליות או התנהגויות של חוסר טקט וכד'
כשאני מסיימת קשר כזה ישנן שתי אפשרויות:
1. הוא שואל למה
2. הוא לא שואל למה.
לאפשרות השנייה ישנן 2 אפשרויות שונות:
א. אני בוחרת לשתף אותו במה שהפריע לי.
ב. אני בוחרת לא לשתף אותו במה שהפריע לי.
אני רוצה להאיר את תשומת לבכם / לבכן ולבקש ממכם לבחור באפשרות א'.
ברגע שבחור מתנהג בצורה לא ראויה - הוא כנראה לא מודע להתנהגותו כשלילית ולכן ימשיך לעשות זאת עוד ועוד.
ואם לא נאיר את עיניו הסיכויים שלו להתקדם בקשר או להתחתן קלושים משום שאם לי הפריעה התנהגות מסויימת - כנראה שלעוד בנות היא הפריעה.
אם אני הייתי טועה באופן שיטתי בהתנהגות שלי הייתי רוצה שיאירו את עיניי ויעזרו לי להתנהג כשורה.
בנות או בנים שלא עוזרים לצד השני לעשות את שיעורי הבית ולהתקדם לכיוון הנכון עושים עוול לצד השני כי הוא לא מבין את הטעות שלו.
בואו נקח את זה לצד החיובי יותר - זה חסד גדול לומר לצד השני שהתנהגותו לא ראויה. אם לא נעים לכם, פנו לשדכן ששידך או לחברה שמכירה כי חבל שבחור הורס לעצמו את העתיד.
כולנו טועים וכולנו טעינו - בבקשה תאירו את עיננו!
הכתוב כאן מדבר לנשים וגברים כאחד. כתבתי כפנייה לנשים משום שאני מכירה הרבה חברות שלא מוכנות לשקף לצד השני מה הפריע להן (למרות שיכנועיי המסיביים) ואני חושבת שזה חבל וממש לא יפה!
אני מקווה שדבריי יועילו לכל המחפשים והמחפשות ואולי בזכות החסד שנעשה עם אחרים הקב"ה יעשה איתנו חסד גדול ויעזור לנו לבנות את הקן המתוק שלנו!
בשורות טובות לכולם!