-- תראו אתזה איך שבאלכן.. אם יש לכן מה להגיד אני אשמח שתגידו 
אז ככה. לפני שלושה חודשים אמרו לי שמישהו מהיישוב דלוק עליי. סבבה אמרתי לא היה ונגמר .
הערת ביניים-אנחנו עושים בכל קיץ קייטנה לידים ונוער בסיכון, ככה שיש הרבה דיבורים בין כל החבר'ה בנוער, בנים ובנות. ובכללי אנחנו נוער דיי מעורב.
לפני בערך חודשיים הוא-נקרא לו יוני-ואני היינו ביחד בישבצ שקשור לקייטנה, אח"כ ירדנו ביחד הביתה (אנחנו גרים קרוב מאוד) ואז פשוט המשכנו סיבוב. ועוד ועוד. חזרתי הבייתה ב2 בלילה. מיותר לציין שלא היה בזה שום דבר חריג. ב"ה לא נפלנו ולא כלום. זה אפילו לא היה שיחת נפש, סתם דיבורים וצחוקים והיה כיף. מאז הקשר שלנו התחזק ואנחנו ממשיכים לטייל ביחד מדי פעם בערבים. (אגב הוא עכשיו במכינה.. בגיל הוא 3 שנים מעליי, אבל הוא נשאר גן קיצור משהו מסובך. מבחינת השכבות הוא כאילו סיים שמינית.)
עכשיו, בזמן האחרון אני וחברה מאוד מאוד טובה שלי קצת ניתקנו קשר. אני חושבת שזה בעיקר כי היא הרבה פחות ממני בנוער, והיא גם לא מדריכה בסניף (רוב חבורת החברות שלנו מדריכות) ככה שהיא קצת יצאה מהמעגל החברתי שלי, לא משנה. עד עכשיו זה לא כ"כ הפריע לנו. שבוע שעבר הייתה הקייטנה. במהלך השבוע הזה לא דיברנו בכלל בכלל (היא לא השתתפה בקייטנה.. מרגישה לא בנוח ולא קשורה עם הנוער, לא משנה כמה אנחנו משתדלות להכניס אותה)
בסוף הקייטנה היא ועוד חברה אירגנו פקל והזמינו אותי ועוד שתי בנות שכן השתתפו בקייטנה.. ומה לעשות שהיינו ממש ממש עייפות (זאת עבודה מטוורפת.. כמעט בלי שינה נורמלית) ושלושתינו הברזנו כי נרדמנו מוקדם.. החברה שלי נפגעה בטירוף.
קיצור דיברתי איתה על זה וגם על הקטע שסוגשל ניתקנו קשר.. והיא אומרת שהיא חושבת שזה בעיקר בגלל הקשר עם יוני, כי למשל היה פקל עם כל החברות שלי במוצ"ש, ולפני שידעתי כבר קבעתי לצאת איתו לסיבוב ואז אמרתי שאני אהיה עם חברות שלי ואז נלך. אז דחיתי ודחיתי אותו בזמן וקיצור טרטרתי אותו עד שכבר לא היה לי נעים לדחות אותו והלכתי באמצע הפקל.. איתו. וחברותיי המקסימות ראו אתזה כמשהו מאוד מאוד מוזר. ואמרו שאנחנו חברים. אנחנו לא.
הן אומרות שכל הקטע הזה נראה מוזר ולא מובן. כאילו מה לי ולו?
אח"כ אני ואותה חברה (נגיד יעל) דיברנו הרבה על כל העניין... שלא דיברנו פתאום הרבה זמן וזה.. והיא אמרה לי שהיא מרגישה שפתאום נהייתי יותר קרה כזאת, ויותר קשה להגיע אליי.
לא ידעתי מה לומר על זה כי אני עצמי ממש לא הרגשתי שנהייתי כזאת. משום מה היא ראתה בזה חוסר אכפתיות מצדי (כאילו לא אכפת לי שהשתניתי קצת לרעה. שאני לא אני. ) אבל הסברתי לה והכל הסתדר בקטע הזה. ב"ה.
בכל מקרה, היא שוב חזרה ואמרה שהיא חושבת שהסיבה לניתוק שלי ממנה וגם קצת משאר החברות זה יוני.
בעיניי אני ממש לא התנתקתי משאר החברות, אבל אני מאוד סומכת עליה שמה שהיא רואה מבחוץ זה לא סתם. וגם כשחפרתי בעניין כלפי עצמי שמתי לב שיוני ואני באמת בקשר יומיומי ורציף.
אז עכשיו אני קצת מתרחקת ממנו ותאמת זה קצת לא נעים לי. לא יודעת איך להמשיך ולהתקדם מכאן.
תודה לכל מי שקראה עד כאן, ואני אשמח שתגיבו...
אגב, מי שזיהתה אותי למרות האנונימי... בבקשה שלא תראה את זה.

)