אני עכשיו בתיכון...google

רוצה להתגייס בעז"ה לדובדבן...יש משהוא שאני יכול לעשות מעכשיו כבר?משהוא שאני צריך להתכונן אליו מעכשיו?

אימוני כושר ופיתוח מנטליות לעמידה בלחציםנפשי תערוג
אימונים מנטלייםצוללן
אימוני סיבולת שריר, ואימוני כוח שריר

ריצה קלה זה הבסיס. תעלה בהדרגה.

ספרינטים בעליה (עדיף על חול, לא קריטי. בגיבוש זה על אדמה/בוץ תלוי בעונה). 6 ספרינטים של בערך 20 שניות, הפסקה דל 5 שניות בין ספרינט לפרינט, וארבע דקות בין כל שש ספרינטים, כפול 4-5 סטים. תעשה את זה בהדרגה, לא להתחיל מיד עם 30 ספרינטים.

אינטרוורלים: דקה ריצה קלה, חצי דקה ספרינט, להרבה זמן. תתחיל בהדרגה.

אימונים מנטליים- אל תוותר לכלום תן רבאק עד הסוף.

מדי פעם תעשה ריצת 2000 ו3000. בגיבוש צנחנים זה 2000 ובגיבוש יחטיות/דובדבן זה 3000.

בגיבוש וכם באופן כללי - אל תעצור את הספינט לפני קו העצירה. אל תתחיל לבלום עד קו העצירה. המגבשים רואים.

פק"לים- שכיבות סמיכה, מקבילות, מתח, כפיפות בטן

אם אתה יכול תעשה יום סיירות.

ותיזהר לא להיפצע באימונים. תתמתח, אל תרוץ יותר מדי על אספלט ומדרכות. אל תהרוג את עצמך (בגיבוש כן).

בגיבוש כמעט הכל בראש. באמת. גם אם לא הולך טוב, אל תפרוש.
חחח סליחה שאני לא מבין ..google

אימונים מנטליים..מה זה? כולם אומרים לי את זה....ומה ההבדל בין כח שריר לסיבולת שריר? ומה עדיף כשאני רץ לרוץ ריצות ארוכות כאלה?או ה אינטרוווליום הזה?אני רץ בד"כ ריצה של 4-4 וחצי קילומטר ואני עושה את זה ב20 דקות פלוס מינוס (משטח לא ישר...עליות וירידות...)..זה טוב?וכמה שכיבות סמיכה-מתח-כפיפות בטן אני צריך לעשות?ואפשר להיות פראמדיק/רופא קרבי בדובדבן? או שזה רק בסיירת מטכל ושייטת?

אימונים מנטליים זה לתת רבאק בלי סוףצוללן

לא להיכנע. אל תהיה 'חלש'. אתה מסוגל להתקלח במים קפואים בלי להסס? אתה יכול לרוץ גם כשנתפס לך השריר (אל 

תעשה את זה חוץ מבגיבוש)? אתה יכול להמשיך לרוץ גם כשאתה מתנשף כמו מאוורר?

שים תמונה זו מול עיניך "אני רוצה לתפוס את ה***** האלה"

ועוד כל מיני דברים. הספרינטים גם נותנים לך כוח וגם נותנים לך רבאק.

הריצה שלך טובה, אולי תעלה את זה לחצי שעה?

סיבולת זה ריצות ארוכות ולרוב איטיות, וכוח זה ריצות מהירות, לרוב קצרות- בעצם ספרינט (ריצת אלפיים רובו כוח וחלקו סיבולת).

וכן בשכיבות סמיכה וכו' כשאתה עושה הרבה (40+) זה מצוין, אבל גם אם תעשה 100 הכוח שלך לא יגדל באופן מטורף, אלא הסיבולת. לכן צריך גם כוח (להרים את הרגליים על כיסא) וגם סיבולת (שכיבות סמיכה רגילות). ב-ה-ד-ר-ג-ה. יום כזה יום כזה.

לפי אתר זרוע היבשה צריך לפני גיבוש להיות בעל יכולת: ריצה 5 ק"מ בקצב 4-5 דק' לק"מ. 25 מתח, 70 שכיבות סמיכה, 200 בטן. לדעתי צריך גם להיות בעל יכולת לרוץ ריצה איטית יותר לשעה בערך. 2000 ב8 זה סבבה, תשאף לפחות.

אל תעשה כל תרגיל 200 בטן, זה ממש לא בריא.

ותמיד תעשה  בטן בסוף האימון, אחרי הכל.

בשכיבות סמיכה תעלה ותרד לאט, עד הרצפה. ידיים בקו הכתפיים. לשאוף בירידה ולנשוף בעליה, וכן בכל התרגילים.

טיפ טוב: גם כשאתה מרגיש דחף להתנשף, קח נשימות איטיות ומלאות.

לא יודע לגבי פרמדיק וכו' מניח שאפשר.

(אני לא לוקח עליך שום אחריות!!!!!!)

אחלה אתר:

300 כפיפות בטן

100 שכיבת סמיכה

50 מתח

חחח אני לא לוקח עליך אחריות אהבתי!google

תודה אחי!!

ומסתומרת לא לרוץ על בטון ומדרכות?google

אז על מה אני ירוץ?

על חולות/בים.עוגת גבינה.
לרוץ על כביש דופק את הברכיים.
בכללי ממליצה לך להצטרף לקבוצת אחרי באזור מגורך. האימונים שם הם הדרגתיים ועפ"י סרגל המאמצים.
גם אם יש לך נעלי ריצה זה דופק??google

ו"אחריי" זה מעורב?

נראה לי תלוי בעיר ובאזור.עוגת גבינה.אחרונה

בדר"כ זה מעורב, אבל לא הרבה בנות באות לזה כי זה אימונים פיזיים.

וכן גם עם נעלי ריצה.

שאלה לגבי צו ראשון,ימח שם עראפת
אם מישהו התייצב לצו ראשון אצל חרדים, דהיינו שהוא דוחה גיוס, הוא יכול לבטל את המהלך ולהתייצב לצו ראשון רגיל?

ואם כן, לאחר הצו ראשון הרגיל הוא יוכל לדחות גיוס?

כמו כן,ימח שם עראפתאחרונה
אם מישהו התייצב רגיל ולאחר מכן קיבל נשק עקב היותו במקום הדורש זאת, הוא יכול לדחות גיוס או שעצם קבלת הנשק מבטלת את האפשרות?
גיוס לצה"ל בגיל 45danielt

הי לכולם,

פטור מגיוס  מגיל 18. סיבה אינה בעיות נפשיות או בריאותיות, אלה סרבנות. לא אכנס לפער בתפיסת העולם והערכים שנצבר לאורך השנים, אך כבר שנים סוגיית השתמטות פתוחה אצלי ובימים אלו אני מעוניין לסגור את הסיפור אחד לתמיד. במלחמת לבנון השנייה פניתי לצה"ל בבקשה להתגייס, אך קיבלתי תשובה לקונית "פטורך נשאר בתוקף". היום אנחנו לצער כולנו במציות אחרת  לגמרי, לכן אולי יש סיכוי שיגייסו אותי. מטפס הרים לשעבר, בן 45, בריא.

אשמח לקבל מידע, מה הסיכויים שמהלך יצליח ויגייסו אותי ולאיזה גורם ניתן להגיש את הבקשה. 

מנהלת חרדים. אוליהעני ממעש
גיוס חוק טלאדם בכיר

גיוס אחרי גיל 22 לשנה וחמש לבני ישיבות ההסדר. מישו יודע איך ניגשים לזה ומה אומר השירות הזה?

באתר ניתן למצואכי קרוב.אחרונה

תתקשר 1111 או לתל השומר.

תעודת שחרור בכבוד- כוכב זהב/כסף/ארד- קציני הסדראחד שמשתדל

מחפש לדעת א מישהו פ יודע, אם הייתי קצין במסלול הסדר- זאת אומרץ בפועל לא הייתי בקבע.. (יצאתי לפיקוד במסלול ישיר), האם אני מקבל תעודת שחרור משירות סדיר- ארד? 

כי בפועל לא הייתי בקבע

אין לי מושג. תתקשר 1111 יענו לך...אם רק נאמין
איך זה משנה?נפשי תערוג

יש משמעות לצבע?

יש לי תעודת השתחרר בכבוד. האמת ל זוכר באיזה צבע.

בזמני.. לא יודעת איך זה היום..עוגת גבינה.אחרונה

הצבע היה נגזרת של תפקיד.

ג'ובניק קיבל ארד, תמכל קיבל כסף ולוחם זהב.

מידע על תוכנית "בינה בירוק"זאב קדוש

מחפש מידע על התוכנית בינה בירוק, ממשהו שהיה/משרת שם, כמה זה מתאים לחרדים/דתי תורני, מה בדיוק עושים, כמה זמן סה"כ, ועוד. תודה

שיר השריונריםאליסף עמר1

אולי יעניין אותך