בשעה טובה נולדה לנו בת מתוקה ובריאה לפני שבוע בדיוק ואחרי שהסערה קצת נרגעה,הכאבים שכחו והקטנה ישנה ורגועה מצאתי לי זמן להודות לה'..לפרסם את הטוב והחסד שעשה איתי במהלך הלידה וההריון..סיפור נס הזה שיהיה להצלחת החיילים שלנו בכול מקום שהם ה' ישמור עליהם.
לפני חודש בדיוק עברתי את השבוע ה40..כולם החליטו שהם דואגים,כול הזמן שאלו לא רוצה לצאת?אבל אותי זה רק הלחיץ.
ושהלכתי לרופא נשים הוא לא שכח להוסיף פלפל מלח ולומר-אם עוד שבועיים את לא יולדת אנחנו נעשה זירוז.
רק שמעתי את המילה הזאת נחרדתי. רציתי לידה טבעית ודווקא עשיו התערבות רפואית?לחץ.
שבועייים לא פשוטים עד שהגעתי ליום שלישי שעבר,ואמרתי לבעלי לא אכפת לי ללדת בצום העיקר לא זירוז!
קבעתי תור לרפלקסולוגית מקסימה שמתמחה בעניין זירוז והכנה רוחנית ללידה תוך כדי רפלקסולוגיה,והיא באמת מאוד הרגיעה אותי.
היא הדריכה אותי לעצום עניים ולהרפות מכול הלחץ של סוף שנה בעבודה.ולהכין את הנפש ללדת בצורה טבעית ונינוחה.
יצאתי בתחושה מאוד טובה ואפילו התחילו צירים קטנים..כואב אבל ידעתי שזה לא מספיק אז יצאנו להליכה עלינו עלייה גבוהה,מדרגות עלינו וירדנו..ושהגעתי הביתה מותשת החלטתי-זהו.נסיון אחרון שמן קיק-שתיתי רבע כוס עם מיץ תפוזים,בלעתי בעניים עצומות..העיקר שזה יגיע..
שש בבוקר אני מתעוררת מאבים.הולכת לשירותים רואה דימום של הפקק הרירי-הנה זה מגיע אני מכינה את עצמי.
מתחילה לעשות תרגילים כשבאמצע הצירים מתגברים,מתרגלת נשימות,סוגרת דברים אחרונים בתיק..נכנסת למקלחת ארוכה.עד שהכאבים כבר בלתי נסבלים בקשתי מבעלי לצאת לבי"ח..עד אותו רגע התלבטתי בין הר הצופים לשערי צדק..בגלל המצב הביטחוני מחליטה שערי צדק..
מגיעה לשם,בנס פוגשת את המדריכה של הקורס הכנה ללידה,היא הרגע יצאה מלידה רואה אותי ואומרת-הנה הגיע הרגע.
מחברים אותי למוניטור ואני רק רוצה ללדת.כואב לסבול צירים בשיבה..הרבה יותר קל בעמידה,בתנועתיות..עד שאני משחררת ומעיזה לתת לאחות לבדוק אותי אני בפתיחה ארבע-רק ארבע???ההיתי בטוחה מרוב כאב שאני כבר בתשע.ביקשתי מאמא ובעלי לא ללחוץ עלי לקחת משכך כאבים.אם ארצה אני אקח.מבקשת לרדת מהמוניטור ומתחילה לעלות ולרדת ארבע פעמים את התשע קומות של שערי צדק שבאמצע יש לי צירים חזקים..כולם מסתלים עלי ומחיכיים..
בפעם האחרונה כבר הרגשתי ממש מותשת.עשו לי בדיקה התקדמתי לפתיחה שש וחצי,ננסתי למקלחת על כדור בערך שעה זה מאוד עזר ולקח את הכאב,אחריי המקלחת הניסו אותי לחדר לידה בדקו אותי וההיתי בפתיחה תשע,העלו אותי למיטה וביקשתי רק לרדת ממנה כי מאוד לוחץ לי למטה ואני צריכה שירותים-בסוף הבנתי שזה הראש
עד שהרגשתי שאני חייבת ללחוץ וביקשתי מהמילדת ללחוץ,היא אמרה לי לא ללחוץ חזק וכך במשך עשרים דק שימנה את המקום ועזרה לי להוציא את המתוקה שלי בחסד ה'בלי תפר אחד ובלי קרע!!הקטנה נולדה בשעה שבע..אחרי 12 שעות ילדתי
מודה לה' שהלידה הייתה מהירה וקלה והחוויה שלי ממנה היא חיובית.שהמיילדת הייתה ככ נינוחה ומרגיעה והמתוקה שלי שווה כול כאב.
לקטנה שלנו קוראים מאור..היא נולדה בשבוע של אור החיים הקדוש,ובתקופה שעמ"י זקוק להמון אור וחסדי ה'.
בעזרת ה' שנשמע ונתבשר רק בשורות טובות.
הודו לה' חסדו ונפלאותיו לבני אדם.