לינה אלים מאושרת על הריגת עוד 11 חיילי צהל.
אני מקווה שהיא כבר לא מאושרת בתור מובטלת
פורסם בFacebook היום
לינה אלים, עובדת כ-"מומחית" בסלקום. הבוקר היא כתבה את הפוסט הבא: "נהרגו עוד 11 חיילים", עם סמיילי מחייך. רק בשביל לחדד: "מומחה" הינו תפקיד ניהולי, שתפקידו לבקר ולעזור לנציגים עם לקוחות ואף לבצע שיחות מנהל במידת הצורך. היא אמורה לדאוג ללקוחות, ויש בידה את כל הפרטים של הלקוחות בסלקום: שם, כתובת, טלפון, והכי גרוע פרטי בנק ואשראי. אז אם היא מאושרת במוות החיילים, אין לדעת למה עוד היא מסוגלת, אולי אפילו להעביר מידע רלוונטי לגורמים עוינים! בתור עובד לשעבר אני יודע בוודאות שהיא מתפרנסת יפה ומקבלת כבוד ראוי בעבודתה ואנחנו אמורים לסמוך עליה. היא במקביל שמחה על מות חיילנו שרק רוצים להביא את השקט למדינה שלנו תוך כדיי סיכון מוחלט של חייהם. אמנם פניתי ללשכת המנכ"ל אך יודע שהדבר יכול להסתיים בנזיפה בלבד. אני מאוד מקווה שרק בעזרת הפוסט הזה ועם לא מעט הד היא תפוטר לאלתר מעבודתה ולא תקבל פרנסה יותר מאיתנו, כמו כן חשוב למגר את התופעה המכוערת הזאת שלא מעט ערבים ישראלים שמחים בנפול אויבנו בכפיות טובה שאין כמותה! לינה היא אמנם ערביה שחיה בנינו אך אין כאן צל של גזענות, גם אם יהודיה הייתה מתנהגת כך הייתי פועל בדיוק אותו דבר.