שלום לכולן! אני שנה אחרי ניתוח קיסרי והיום היה לי תור לרופאת נשים.
במשך כל ההריון הייתי אצל רופאה במרכז לבריאות האישה שהיתה נחמדה תמיד אבל לקראת הסוף הרגשתי שהיא לא מספקת לי מספיק מידע.
בגלל הסיבה הזאת עברתי לרופאה בקופ"ח קרובה לבית(בלי נסיעות) על מנת לקבל ממנה מרשמים.
עכשיו, שאנחנו רוצים הריון שני הגעתי אליה על מנת לברר איתה כמה דברים- האם אני כבר יכולה להיכנס להריון שנה אחרי הניתוח
דבר נוסף נוגע למשקל שלי. יש לי עדיין עודפי משקל מההריון ואני שוקלת 80 קילו. כרגע בדיאטה עם ספורט אבל ייקח זמן עד שאחזור למשקלי.
גם הסוכר שלי טיפה מעל הנורמה. שאלתי אותה לגבי שתי השאלות והיא ענתה לי שכבר אחרי חודש הייתי יכולה להיכנס להריון.. לא אלאה אתכן בכל הסיפור אבל מה שיצא בסוף זה שאני הייתי צריכה להסביר לה(!!) מה הסיכונים בכל אחת מהשאלות שלי וממה אני חוששת. בסוף היא אומרת לי "נו אז יש לך את כל התשובות" התחרפנתי..!! אמרתי לה: אני באה אלייך כדי לקבל חוות דעת מקצועית, אחרת הייתי יכולה כבר להחליט על דעת עצמי שכן...
בקיצור, אני שואלת אתכן- אתן מכירות רופאת נשים טובה(מקצועית וחביבה שמסבירה ומבינה לליבן של נשים טרום והריוניות) באזור נתניה?
ב. מישהי אחרי ניתוח קיסרי ילדה רגיל? כמה זמן אחרי? האם שנה זה פרק זמן מספיק כדי להיכנס שוב להריון מבחינת הצלקת?
ג. האם מישהי כאן נכנסה להריון עם משקל עודף ולא הסתבכה??
אשמח מאוד לעזרתכן!!
אדגיש שוב שהחשש העיקרי שילי הוא מבחינה רפואית- האם המשקל העודף שלי עלול להשפיע בריאותית עליי או על מהלך ההריון? וכמובן האם זה מספיק זמן אחרי הניתוח כי שמעתי דעות שונות..
זה אומנם לא אידאלי. והגם שבמהלך ההריון אפילו רזיתי מעט...)