מחנכת לכתה א, צריכה עצות לבעד ונגדשלהבתחיה

אני בעז"ה מחפשת עבודה לשנה הבאה, כרגע המשרות העומדות על הפרק הן מחנכת לגילאי א-ב.

אני מתלבטת כיוון שזו השנה הראשונה שלי בשוק העבודה (אני אהיה סטזרית) מצד שני זה גיל כל כך מתוק, אבל האחריות

על התלמידים היא כל כך גדולה. (את האחראית על הקידום שלה בכל התחומים)

ואם יש למישהו ניסיון אשמח, אני ממש בהתלבטות על זה...
מה ההתלבטות?שרבוב

נראה לי שעדיף להתחיל מב'

אא"כ יש עזרה צמודה בא'

מכיוון שצריך להרגיל את התלמידים להוואי בית ספר וללמד קריאה

מחנכת א-בחי(נ)וך

יש לך הכשרה לכיתות הנמוכות?

גם אני עשיתי את הסטאז' שלי בכיתה א'. בהתחלה זה באמת מלחיץ, אבל ב"ה מסתדרים. אם יש לך הכשרה, ואת יודעת איך ללמד את הקריאה והדברים הבסיסיים, בעז"ה יהיה בסדר.

כמובן, שכמו ששרבוב כתבה- חשוב מאד שיהיה ליווי ועזרה. ובכלל, תמיד נראה לי שהכי טוב זה להתייעץ ולהיעזר האחרים, לפחות בתחילת הדרך, בלי קשר לאיזה כיתה מקבלים.

אם תחליטי לקחת חינוך בכיתות הנמוכות, אשמח לעזור לך. יש לי הרבה חומרים וגם קצת נסיון..

בהצלחה!

למדתי בעיקרון חנ"מ...שלהבתחיה

עם דגש על קשיים סנסו מוטוריים ולימודיים, לקויות למידה וכו',

אין לי הכשרה עם גילאי יסודי (זה נכנס להכשרה של גיל הרך אבל לא שלנו), אני פשוט אוהבת את הגילאים הללו... אוהב

וגם זה מה שיש כרגע....

ותודה ענקית על התשובות!!

גם חנ"מ זה טובחי(נ)וך

בד"כ גם מי שלמדה חנ"מ יכולה להיות מורה לכיתות הנמוכות. יש הרבה שעושות את זה.

ועוד משהו קטן- אהבה לילדים בגיל הזה- זה מאד משמעותי! מי שאוהב את הגיל הזה, ויהיה מוכן להשקיע ולהתייעץ- אין סיבה שהוא לא יצליח! הילדים האלה צריכים הרבה אהבה, חום, הבנה והכלה! וזה העיקר מבחינתם!

^^ מסכימה ומוסיפה עוד נימוקציליגילימימיאחרונה

היום מאוד קשה למצוא עבודה למורים חדשים.

גם את כתבת שהאופציה היחידה היא א'-ב'. אז אם יש לך אופציה טובה, שווה ללכת על זה!!

כמה שיותר מהר לעשות מאמץ ולהיכנס לבתי ספר, זה יעזור לך גם לטווח הרחוק.

בהצלחה!

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך