רעיון לספר רב מכר!!!אייכה!
מי לוקח את כל סיפורי מעשיות הווצאפ-צוק איתן ומוציא ספר עב כרס!!!

סיפור אחד יותר הזוי ופחות אמין מהשני...

אנחנו מאמינים באלוקים ומאמינים שיש ניסים גדולים!גם בלי כל המעשיות האלו..
חחח כ"כ נכון!! עכשיו קיבלתי סיפורלומדתתתת

נראה לי אפשר לפתוח מועדון למי שסובלת מבחילות כל ההיריוןחיוך

חחחחחח ואני קיבלתי כזה:יטבתה
קבוצת חיילים התארגנה לתפילת מנחה ליד הגדר
בנתיים מחבלים יצאו מפיר מנהרה קרוב על מנת לבצע פיגוע ולהרוג אותם. בעודם צועדים בשקט אחד החיילים קרא: " מי עשירי למניין?" שמע את זה אחד המחבלים וירה צרור והרג את חבריו.
החיילים ההמומים מסתכלים ורואים את המחבל זורק את נשקו וצועד אליהם תוך כדי בכי: "אני אשלים את המניין, אבא שלי יהודי והזכרתם לי זאת"
החיילים הסבירו לו שעפ"י היהדות הלאום זה עפ"י האמא והרגו אותו.

איזה סיפור הזוי...
באמת שצחקתי
אתם גורמים לי לשמוח שאין לי וואטסאפ ותן טל
אנשים הזויים ברמות..אושר תמידי
שיר ידידת

חחחחח  תמשיכו לכתוב סיפורים זה ממש משעשע

כמדומני שחנוך דאון המציא את זה כביקורת...שמואלג
כן.. קיבלתי את ההודעה הזו כבסוף כתוב שמו של דאום.לבי ובשרי
עכשיו קראתי.. אצלו זה אפילו יותר טראגי..אושר תמידי
והנה ציטוט מדוייק ממנו:שמואלג
נתקבל בווטסאפ:

סיפור מדהים הותר לפרסום עכשיו!!

חובה לשתף על מנת להעצים את הנס!!

חוליית מחבלים שיצאה מפיר מנהרה באחד משטחי כינוס זיהו כוח של יחידה מובחרת והחלו להתקרב אליהם בדממה..
כשלפתע שמעו המחבלים את קריאת "עשירי למניין".
אחד המחבלים פתח באש לכיוון חבריו לחולייה והרג את כולם.
הוא הניח את נשקו ובעיניים דומעות אמר לחיילים שהוא רוצה להשלים להם מניין כי הוא בן של יהודי וגם נימול.
אחד החיילים שהיה במקום והבין בהלכות הסביר למחבל שרק אם האמא יהודייה זה תופס לגביו, ירה לו בראש והתפללו יחיד!
חחחחחחח מיכל~~
פחחחנועם ה
רציני שזה ממש לא נראה אמין הסיפור הזהנחמה בין החוחים =]
טוב, זה הזוי לא בגלל הנס, אלא בגלל שהרגו אותו....נקודה

בס"ד

גם אם נקבל את זה שהחברה בעזה מסתובבים ומחפשים מניין,

למה להרוג מישהו שכרגע שיתף פעולה עם צה"ל?

היה אפ/שר לחקור אותו, כמו שטענו על המחבלת עם השמע ישראל...

אם יהיו שם חיילים באלול עוד נשמע שהם הולכים בין מנהרות,

כורעים לתוכן וקוראים במנגינה של "תקוף תעשה ביגועים" :"יהודים קומו לעבודת הבורא..."

ואז שומעים  נפץ אדיר, כשהמנהרה קורסת,
ומתוכה יוצא מחבל שמחליט להתגייר מהקריאה הנרגשת של היהודי,
וברגע שהחייל מתכופף ומושיט לו יד כדי לעזור לו לצאת מהמנהרה הרוסה,

צלף מחטיא את ראשו ופוגע בהנייה שנמצא היכן שהוא בעמדת תצפית,

הצלף הערבי השני, שהוא שומר הראש של הנייה מתעצבן ומנסה שוב לירות,

והכדור פוגע ישירות בלב, אבל קופסת ערגליות שניתנה לחייל על ידי ילדים מהדרום עוצרת את הכדור...

ואז מגיח יוצר הלחן המפורסם של "תקוף תעשה ביגועים" ומספר בהתרגשות, שהיהודים עשו בירור ניצוצות

ללחן שלו, דבר שגרם למלחין המחבל לגלות את הניצוץ האלוקי שבו, והוא בן רגע הופך לחסיד אומות עולם..

מי ממשיך את הסיפור?

נ"ב

אמנם הסיפורים הזויים ומצחיקים, אך ברור שהקב"ה כל יכול.

ואף אחד לא שלל את זה שלקב"ה יש גם חוש הומור...

רק נראה שהסיפורים גם אם יש בהם גרעין אמת עברו תוספות, שמערערות את האמינות שלהם...

זה הסיפור שגרם לי לכתוב את.ההודעהאייכה!
יש עוד מלא פשוט מרגיש לי מגוחך להעלות אותם
יאללה תעליי !!לומדתתתת

קבלי אייכה!
עכשיו שמעתי מגוף ראשון!! סיירת ‏F500‏ נכנס לעזה לאחר מאבק ממושך בשבעה חמאסניקים. סר"ן שלום רוחם מנתיבות הצליח להרוג שישה מתוכם עד שהאחרון נעלם. סר״ן שלום רוחם יצא לחפש אותו וכשמצא אותו קרה נס! המחבל הפך לחתולה והכלב אכל אותו! ואז הם טסו לירח ואכלו שם גלידה בטעם שוקולד וחיו באושר ובעושר עד עצם היום הזה.
מאומת!!!!
ועוד אחדאייכה!
סיפור מדהים!
כח צה"ל שהגיע לפיר מנהרה עמוק בשטח עזה התחיל בהכנות לפיצוץ המנהרה. לפתע פתאום התחיל ירי צלפים על הכח. אחד החיילים שלא ידע לאן לברוח פשוט קפץ לתוך הפיר. כשהגיע למטה התחיל להרגיש בודד במקצת הוציא כיפה מהפק"ל שהיתה מונחת שם כמתנה מסבו שביקש ממנו לפני הכניסה לקחת את הכיפה עמו. ואז פתאום הגיעו מחבלים ועברו לידו כאילו לא היה.
מדהים מה שכיפה קטנה עושה.
חחחחחח כיפת ברזללומדתתתת

אני גם הייתי מוסיפה את כל הממים בפרק בנפרד.יטבתה
הם גם היו טובים

ואת זהיטבתה

יש עוד מלא.. יעידו חברותי לווצאפ
וזה עם הערגליות זה אמיתי?יטבתה
או שהוא העילה לכתיבת כל הסיפורים האלו?
איזה עם ערגליות? ספרי! מאמע צאדיקה
זה היה בבוקר, הלוחמים התכוננו לכניסה רגלית לעזהיטבתה
אחד החיילים שנשא את תרמילו העמיס את מנות הקרב ובזווית עינו קלט את ערימת הכל טוב שנשלח מהעם.
הוא נטל קופסת ערגליות והכניס לתיק.
במהלך היום פעלו רבות ולעת ערב נכנסו להתמקמות בבניין מגורים מקומי שננטש.
בעודם מסתדרים בקומה העליונה נזכר חיילנו בחבילת הערגליות ושלף מתיקו.
פתח החייל את הקופסא ובתוכה פתק: "חייל יקר אני שולח לך עוגיות אלו באהבה רבה כי אתה שומר ומגן עלי. אשמח אם תברך לפני שתאכל".
החייל שאינו שומר תומ"צ הרגיש לא בנוח ורצה לברך לפני שאכל הסתכל סביבו ובעינו קלט את חברו חבוש הכיפה, התכופף לכיוונו ושאל על נוסח הברכה, בירך נגס ו....
באותה שנייה צלף ירה לכיוון המקום שישב! ובזכות הרכינה אל עברהחבר ניצל!
החייל בכה מהתרגשות.
הסוף..
נשמע סיפור שהמציאו לילדים בתלמוד תורהאריק מהדרום

כדי שיכתבו את הדברים הנכונים

עוד אחד!!! האסון שנמנע בזכות קופסת מלפפוניםיטבתה
סיפור אמיתי של נס גלוי שהתגלה בלחימה בעזה, חובה לשתף!!
האסון הכבד שנמנע על ידי קופסת מלפפונים חמוצים!!
חבר של אח שלי שהוא מח"ט ביחידת עילית של הצנחנים ברצועת עזה, סיפר את הסיפור בהתרגשות למשגיח הכשרות במסעדה בשדרות, לאחר שאכל את הארוחה הכשרה הראשונה שבחייו.
וכך הוא מספר:
"ראיתי את הנס מול עיני!!" מספר בהתרגשות ש' מח"ט בעזה, "זה היה בזמן שבו פיקחנו על העברת משלוחי מזון הומניטרים לרצועת עזה, ומטבע הדברים יש שם היתקלות עם גורמים אזרחיים וחמושים של חמאס, שלוקחים את כל הציוד לעצמם.
לפני יומים היינו בעוד יום של פעילות, ועברנו בין בתים כדי לאתר מנהרות.
אנחנו הולכים לאט, כי החמאס מפזר מוקשים שעובדים על פי מהירות, ובזמן שאנחנו הולכים כל כך לאט, אני רואה לידי חייל מהפלוגה, חייל דתי."
מספר ש' ורעד של צמרמורת מרעיד את קולו: "הוא לוחש באוזני שבגלל שאנחנו הולכים כל כך לאט, אולי נקרא פרק משניות, כך שננצל את הזמן ללימוד תורה"
אני מסתכל עליו: "אתה משוגע??"
הוא עונה לי: "אני רציני לחלוטין" והוא מוציא ספר משניות קטן, ובאמצע הלחימה הוא מתחיל לקרוא לי משניות מסכת שביעית.
ואז אנחנו פתאום מזהים שבפתח אחד החדרים מתוחים חוטים, שככל הנראה מובילים למטען חבלה.
אנחנו מזמינים חבלן, ועד שהוא מגיע, החייל הדתי מספיק להריץ עוד משנה ועוד אחת, עד שהוא מסיים את הפרק, אומר לי תודה רבה, ונעלם."
כאן מתלעלע קולו של ש': "בדיעבד", הוא אומר ודמעה נושרת על לחיו הלא מגולח, "התברר לי שזה היה אליהו הנביא, ואני נזכר שעל התפידנית שלו היה רשום בטיפקס צמד האותיות 'א' 'נ' שזה ראשי תיבות של אליהו הנביא.
ואז החבלן מגיע, והוא חושף את המטען, ומפרק אותו, ודבר ראשון שאני רואה זה שהחוט מחובר ללשונית פתיחה של קופסת מלפפונים חמוצים, ממולכדת כמובן, ומשיכה בלשונית הייתה מפוצצת את הקופסה על 545 גרם T.N.T שהיו בה.
"זה הנס הראשון" אומר ש' כשהוא מכווץ מהתרגשות, "אבל זה עוד כלום לעומת ההמשך, זה פשוט בלתי נתפס.
אני מתקרב לעבר הקופסה, והיא נראית לי מוכרת. אני מגרד בקסדה, כי אני לא ממש יכול לגרד בראש, ומנסה להיזכר מאיפה זה מוכר לי.
ואז נופל לי האסימון!!!
אני נזכר בסיפור שהתחיל לפני שש- שבע שנים, ונמשך עד היום בבוקר!!
הייתי אז במעבר ארז, והעברנו סחורה של ישראלים לעזה.
בין כל הסחורה היה משלוח של מלפפונים חמוצים, סחורה מאוד מבוקשת בעזה. והיה שם מריבה שלמה בין הסוחר הישראלי שניסה להעביר את זה לעזה, ובין החמאסניק שקיבל את זה.
מסתבר שהחמאסניק הזה היה משומד, בן של אדמו"ר מפורסם, שהתאסלם בגלל שהוא השתמש באייפון מוכשר, ונהיה שם מראשי החמאס, שמו אסור לפרסום.
והוא מאוד נעלב בגלל שעל החבילות של המלפ"חים היה רשום "יבול נכרי", והוא איים להחזיר את הכל לישראל. אבל אנשים שהיו שם, שהכירו אותו מאז שהוא היה עדיין בחסידות, החזירו אותו בתשובה במקום, על ידי ניגון מיוחד של הרבי שלו, שהחזיר אותו לכור מחצבתו, והחמאסניקים האחרים התעצבנו מאוד שהוא חזר ליהדות, וניסו לירות בו, אבל הם פגעו לו רק בקצה השטריימל.
החסידים שהיו שם, המטירו עליהם מנות של קוגל, שבגלל הצורה המשולשת שלו, והטמפרטורה הגבוהה שלו, הן עפות באוויר באופן אווירודינמי, ופגעו בחמאס פגיעה אנושה.
החמאסניקים לקחו את המשלוח של המלפ"חים וברחו, לא לפני שהם לוקחים איתם את הקוגלים שנזרקו עליהם.
זה מה שהיה אז.
והנה אני מסתכל על הקופסא, ומה אני רואה על הקופסה באותיות גדולות?
"יבול נכרי" כתוב על הקופסה.
לא התמהמהתי, ישר לקחנו מהחניון של אחד הבתים אופנוע, ואני והסמג"ד דהרנו לכיוון מעבר ארז.
כשהגענו למעבר ארז, שאלנו בהתנשפות את האחראי על המקום: "עברה פה עכשיו משאית עם חמוצים?"
הוא הסתכל עלינו בתימהון: "כן" הוא פלט, "סתם חזרות של מלפ"חים, לא משהו מיוחד, הרגע לקח את זה נהג ישראלי לכיוון המחסנים של רמי לוי".
השארנו לו אבק וטסנו לכיוון המחסנים של רמי לוי, כי אנחנו יודעים ששם זה עלול להיות מופץ לכל הארץ, ואם אתם עוד לא הבנתם, אז בעצם החמאס שלח לרמי לוי מלפ"חים ממולכדים.
בכניסה לרמי לוי היה לנו עיכוב של כמה שניות, כי היינו צריכים להחליף ממדים לאזרחי, כדי שלא יזהו אותנו.
התחפשנו לפעילים של להב"ה והתחלנו להיכנס בצעקות, על מנת להסיח את הדעת של הערבים שאמורים להפיץ את המלפ"חים בכל הארץ.
הנס שהמלפ"חים היו על משטח אחד, אבל זיהינו שחסר שם כמה קופסאות, ואחרי דקה או שתיים התחלנו לשמוע פיצוצים מכל מיני מקומות מחוץ למחסן עצמו.
רצנו לעבר המקומות, והתברר לנו שחדרים שבהם רמי לוי נותן לערבים שלו לישון, התפוצצו לגמרי!!! אבל כל היהודיות שהיו שם, הספיקו לברוח לפני הפיצוץ. אחת סיפרה שהפיצוץ היה מתחת לאדמה, ושהמחמוד אמר שיש שם מחילה של עכברים.
חזרנו למחסן ובאמת ראינו עכברוש עצום גורר קופסא אחת לעבר המחילה שלו, נתנו לו להיכנס לתוכה, ואז ירינו לתוכה.
ואז..
מעשרות פירי עכברים צצו עכברושים ענקיים שנמלטו, וכל המתחם של הערבים התפוצץ וקרס.
ואז התברר גודל הנס שגם העכברים הצילו את עם ישראל בזה שהם התפוצצו דווקא במחסן ולא בטיש של חסידות בעלז, כפי שהיה בתכנון המקורי, וגם שהם הרגו את הערבים המחטיאים של רמי לוי.
הסמג"ד שהוא חד עין שם לב לעוד פרט: בכל המחסן העצום היו תמונות של ר' שייעלה מקרעסטיר, ורק מול המשטח של המלפ"חים הממולכדים לא הייתה תמונה כזאת, אלא הייתה שם תמונה של טלפון לא כשר"
מסיים ש' בהתרגשות: "עכשיו אני חוזר מסיבוב שעשיתי בכל הארץ, לוודא שלאף מסעדה או בית לא הגיעו הקופסאות הללו, והמקום האחרון זה כאן אצלך במסעדה, וזאת הפעם הראשונה שאני אוכל אוכל כשר, וטעים."
איזה ראש יש לאלו שממציאים כאלו סיפורים ותן טל
זה כניראה מה שעושים בזמן הממושך במקלטים ובממ"דאייכה!
זה ניצח באורך!!לא היה לי כוח לקרואאייכה!
^^^מחכה לתקציר.כתר הרימון
^^ מצטרפתלומדתתתת
א קראתי הכל... אבל אנשים משועממים נועם ה
ו.. וואלה! לא שלחו לי שום חירטוט כזה...
חחחח תקשיבו זה חובה!! לא להתעצל אנשים!!!לומדתתתת

עוד חלק לא רע בכללמירי ט.

החסידים שהיו שם, המטירו עליהם מנות של קוגל, שבגלל הצורה המשולשת שלו, והטמפרטורה הגבוהה שלו, הן עפות באוויר באופן אווירודינמי, ופגעו בחמאס פגיעה אנושה.
החמאסניקים לקחו את המשלוח של המלפ"חים וברחו, לא לפני שהם לוקחים איתם את הקוגלים שנזרקו עליהם.

^^^זה גמר אותי מצחוק מי שהתעצל-ארוך אבל מצחיקהדריכני
אנשים משועממיםלבי ובשרי
לא מאמינה שקראתי את כל זה עכשיו..מעריצה של אבא

עם החמין זה אמיתי!מלי

לא יודעת אם העךו פה אבל חזק ביותר!!!יטבתה
‏צפה בסרטון "מנהרות נחפור, נחפור במרץ - חמאס 2014, מלחמת עזה, …" ב-YouTube - מנהרות נחפור, נחפור במרץ - חמאס 2014, מלחמת עזה, …‏:
גדולונסי

שמעתי מחבר בדף היומיאריק מהדרום

על המסעדה שנפל עליה גראד ופגעה בתעודת כשרות ולא התפוצצה

בד"ץ או רבנות?שמואלג
עוד סיפור מעולהט'

פלוגה של לוחמים התקרבו למבנה שע"פ המידע שבידיהם שהה בו אחד מבכירי החמאס בשם יוסוף, אחד הלוחמים שבפלוגה ששמו זעליג יענקל, למד בצעירותו בחיידר, וכששמע את השם יוסוף זה העלה בזכרונו את המנקה הערבי שהיה מנקה אצלם לפני 15 שנה, הפלוגה מתקרבת למבנה ופתאום יוצא משם מחבל עם נשק שלוף וכיוון לעבר החיילים.

באותו רגע דממה!

המחבל קפא על מקומו הוריד את נשקו וצעק לעבר החייל:
זעליג יענקל?? דו ביסט דאס מיין קינד?! וואס טוסטו אין די טרייפע ציונישע צבא?! 
זעליג יענקל לא יכל לשאת את זה ורץ לעבר יוסוף ובכה ובכה..

המשך בפרק הבא

[איזה כייף לרוץ ברשת]

חחחחחח!!!נועם ה
הבנתי הכל
חחחחח כבר מתלבטת מי ניצח אנשים!!לומדתתתת
וואי, כבר פגשו את רחל אימנו הפעם?/לא מעודכנת/ונסי

עכשיו קיבלתי... וואלה כבר לא יודעת איך להתייחס חחנועם ה
סיפור מדהים!! כח צהל שניכנס לאחד המסגדים בעזה החל בחיפושים אחרי אמל"ח. כשלפתע יצאה מאחד החדרים מחבלת שביקשה לפוצץ עצמה על החיילים. אחד מאנשי הכח שהבחין בכוונתה, צעק באינסטינקט את שני המילים "שמע ישראל"!! כשאז החל הנס-המחבלת התחילה לרעוד. החיילים הצליחו ברגע זה להשתלט עליה ולנטרל את המטען שנשאה והעבירו אותה לחקירת השב"כ. ואז התברר שאם המחבלת היא יהודיה שנישאה לערבי בארץ ולאחר החתונה הוא הבריח אותה לעזה ושם היא חייה בהשפלות והתעללות. כח של שיריון יצא להביא את שני ילדיה הקטנים לארץ. ה'מחבלת' אף מסרה פרטים שאסור לפרסם אך סייעו לצה"ל בחשיפת מנהרה ודירת מפקדה של ראשי חמאס. המחבלת ושני ילדיה כרגע במיתקן של השבכ. ולאחר המבצע היא תועבר לארגון 'יד לאחים' לשיקום חייה. מדהים!! מה כוחה של זעקת "שמע ישראל" שבוקעת מכל ליבו של חייל יהודי!!! מדהים!! "הנה לא ינום ולא יישן..."
תגידי, את יודעת מה זה לנטרל מטען?נקודה למחשבה
רק מהסיפורים של אחי "מוהנדס" בהכשרתו וקצת חפירה על הנדסה קרבית ותפקידה, תביני בעצמך שזה אולי עוד אחד מהסיפורים שמנסים להאכיל אותנו..

חייבים להיות ריאלים ולא פתי..
קל וחומר שאנחנו מתעסקים עם חמאס..
שאלת תם או תמה-ונסי

איך החיילים יכולים לדווח על סיפורים אם לקחו להם את הסמרטפונים/אייפונים/משהו?

הנפצות, מכירה?נקודה למחשבה
אחרי השרשור הזה, כנראה שחייבת להכירונסי

תחסכי לעצמך..לבי ובשרי

כל מה שנראה שכתוב בצורה ילדותית, חוזרים על מילה/משפט 17 פעם ומלא סימני קריאה

לא אמין.

ודברים שחוזרים על עצמם- ישתלטו לך על הפלאפון, יאתרו את מיקומך, יעקבו אחריך..

וזה אם תרצי לוודא:

http://www.irrelevant.org.il/

נראה אתר טוב. תודהונסי

אחד אמיתי, ממקור ראשון יטבתה
החייל נכנס לבניין ובאחת הסריקות מצאו ערבייה מדליקה נרות ומברכת לכבוד שבת... מסתבר שזאת יהודיה
זה היה בערב שבת בפאתי בית חנון <אמיתי>
זה באמת יכול להיות ועצובלומדתתתת

עם כל הבנות הישראליות שתקועות עם ערבים ימ""ש

קיבלתי עכשיוביד היוצר

משה אמת ותורתו אמת.... משיח נאו בפומ!
אין גבול ליצירתיות..
זה מעולהההההההההההט'
את רחל אמנו טרם פגשו בעזה??+mp8
(באיזה מבצע גילו אותה באחד מבתי ג'נין?? )

וזה דווקא טוב,
כשהמוראל הלאומי באדמה-
צריך לשמור קצת על הומור.

(ואני באמת תוהה איך בנאדם מקבל כזה סיפור ולא מתבייש להעביר אותו הלאה...)
למה להתבייש?? מצווה לשמח יהודים.... משיח נאו בפומ!
לפרוייקט השטו"תהרועהאחרונה
שרשור ראשי תיבות תשפ"זאריק מהדרום

שתי נקודות לראשי תיבות שלא מתחילות ב"תהא שנת"

בכל זאת נותרו רק 12 שנה לזה.

תהא שנת פח זבלאריק מהדרום

למתכנתים ב Agile - תהא שנת פיתוח זריזפ.א.

לאומנים, פוליטיקאים ואחרים שרוצים לבלוט בתודעה: תהא שנת פריצה זוהרת

והכי חשוב, כנראה: תהא שנת פרנסה זמינה

וביקשת בלי "תהא שנת":

תשוקה, שייכות, פריחה זוהרת

תפילה, שירה, פתיחות זולת

תקופה של פרנסה זמינה

תהא שנה פחות זוועהאריק מהדרום

תהא שנת פחות זמבורותנקדימון

מהשנה של הבחירות הקודמות

תהא שנת פרקי זימרהנקדימון

תאמינו שיש פה זהבנקדימון

תדעו שהוא פחות זוכרנקדימון

תספורת שעושה פאדיחה זועקתפ.א.

תאכלו שוקולד פלוס זנגביל

תנין שבולע פטריה זוהרת

תוכי שאוכל פסטה זולה

תעלה שוב פסוקי דזמרהפצל"פ

תביאו שוקולד, פיצה, זיתים!אשר ברא

תדחה שוב פגישה זואשר ברא

תיזהר, שוב פלסטינאי זומםנקדימון

תתחיל שרשור פעיל, זריזנקדימון

תהא שנת פינוי זבליםנקדימון

תעיזי שאפי פעלי זכיoo

בלי תהא שנת!משה

תלך שמוליק פה זורעיםחושבת בקופסאאחרונה

תרצה שנעשה פוקר זבל

תהה שנת פתרון זהב

תופסת שנכנסת פה זהירות

ערב שנה טובה וכו'. שאלה שמעניינת אותיעשב לימון

אנשים ונשים שעברו טראומה שקשורה לביטחון- פיגוע טרור או מלחמה או משהו כזה

אני יודעת שזה קצת אישי- פשוט תכתבו על חבר שלכם

איך זה נראה ונחווה מבפנים או מבחוץ

אחרי שנה, אחרי עשר שנים, אחרי עשרים ושלושים שנה?

אשמח לכל מידע או סיפור מקרה

בשורות טובות ושמחות

ממליץ מאוד להיזהר עם חשיפה אינטימית במקום ציבוריארץ השוקולד

רוב האנשים פה בסדר, אבל לא כל ניק פה הוא טלית שכולה תכלת ותיזהרו מפירוט של דברי שיוכלו לנצל נגדכם.

ובנוסף, תזכרו שהפורום ציבורי וכל דבר שהכתב פה יכול להימצא על ידי גוגל כך שכל אדם יכול לפתוח ולקרוא.

כמובן. תודה על התזכורתעשב לימוןאחרונה

למה אנשים מגמגמים?בנות רבות עלי

הולך ברחוב, סבא חביב פונה אלי, מסמן לי עם היד להוריד את האוזניות, מחייך ואומר "המעלית לא עובדת" .. אוקי אדוני המעלית לא עובדת, איך זה קשור אלי?

אמרתי לו אוקי מה…

אחרי שניות ארוכות הוא מפנה אותי לקופסת קרטון, תעזור לי לעלות את זה? אני ואתה ניקח ביחד. אמרתי לו עזוב תן לי לראות אם זה כבד כמו שאתה אומר.. בדקתי , כבד אבל לא ברמה שאי אפשר להרים. קיצר מפה לשם נופל לי האסימון ש- לך תדע כמה קומות זה. נכנסנו לבנין הורדתי את הקופסה על המדרגה הראשונה , הוא: אמרתי לך שזה כבד בוא אני אעזור לך. נשמה , אני רק מכבה את האוזניות הכל טוב. המשכתי לאחר שהוא אמר שיש 4 קומות, לא אשקר שהתנשפתי כי אני לא בכושר, אבל משמיים זימנו מצווה לפני ראש השנה , כל השנה כלום. מדהים איך מזכים אדם משמיים לעזור פתאום, לא יודע, זה לא יכול להיות מקרה.

קיצור אנשים: דברו ותפסיקו לגמגם ולדבר בלחש. תודה

חחח …בנות רבות עלי

עכשיו עוד מישהי ביקשה עזרה. איזה שאלות יש לאנשים. באה לי אחת קצת מבוגרת, מדברת קצת חלש. אני: הינה עוד צרות. אני עם השיר באוזניות והיא מדברת כאילו אני שומע אותה . מכבה את האוזניות . "כן?" .. היא: אפשר לבקש בקשה? בטח נשמה מה תרצי? עד חצי המלכות. סתם לא באמת אמרתי לה ככה. קיצר היא מתיישבת לידי בספסל, איך אני מעבירה את כל הטקסט הזה לוואטסאפ? אני לוקח את הפלאפון שלה אומר לה הינה יש לך אופציות לבחור למי לשלוח. היא היתה בהלם מנסה להבין איך עשיתי את זה, נתתי נגיעה במסך לאחור, מסביר לה שיש מטוס נייר שהיא רק צריכה ללחוץ עליו ויש לה אופציות למי לשלוח. היא לא האמינה שהאופציה בכלל קיימת 😄

מצווה שניה.

אגב, למה לא פונה אלי מישהי חסודה לשם שינוי?בנות רבות עלי

סתם שאלה שעלתה לי הרגע.

טוב זה כבר קרה בשבת ויצאתי קצת טמבל אבל בסדר. לא נדבר על זה כרגע. מי שואל איפה זה עין גנים כשיש גם רחוב כזה וזה גם שכונה?! כן זה אני ששאלת אותו את זה בשבת היי 🙋🏼‍♂️

חחח מצחיק שאני מגיע לפה פעם ביובל עם סיפורים הזויים …

בודקים אותך. תעבור כמה שלבים במשחק ואז תגיע החסודהמבקש אמונה

🤡

חחח נראלי זה באמת ככהבנות רבות עלי

אשריך. באמת! שנה טובה!נחלת

תודה גם לך🙏🏻בנות רבות עליאחרונה

מי אשכנזי וער בגלל סליחות?זיויק

אני ספרדי וישן בסליחותבנות רבות עלי

אם אתה לא אשכנזי ולא מתפלל סליחות בכוונות עצומותפ.א.

אתה צריך שאלת רב האם יהיה מותר לך לאכול קטניות בפסח, שהרי ההבדל הגדול בין עדות המזרח ואשכנזים במספר לילות הסליחות בחודש אלול, זה לכפר על קטניות בפסח אצל עדות המזרח

יש רק בעיה אחת, אני כבר שנים לא אוכל קטניות בפסח😂בנות רבות עלי

אם כך, אתה יכול להמשיך לישון 🛌 בשקטפ.א.

ישן טוב יותר בבית כנסת מבמיטה?ארץ השוקולד

ברור זה כמה צעדים מהמקרר אתה קם בלילה מנשנשבנות רבות עלי

ארץ השוקולדאחרונה

זה לא תלוי מה איכות האוכל שם או שאצל ספרדים לעומת אשכנזים יש אוכל טוב בטוח?

לכבוד ראש השנהאוי טאטע!

ארץ אשר ד' אלהיך דרש אתה תמיד עיני ד' אלהיך בה מרשית השנה ועד אחרית שנה

לכבוד ראש השנה ראיתי משהו ממש יפה ומשמעותי

קבוצה של תמונות יפות מהארץ עם מקורות על שבח ומעלה ארץ ישראל

מוזמנים להצטרף

קמפיין 'טובה הארץ מאוד מאוד'

תודה רבה!נחלתאחרונה

ת

שנה טובה, ברוכה, שמחה, שלווה, לכולכם כולכם כולכם!!נחלת

אמן ואמן וגם לךארץ השוקולד

שנה של קיום משאלות לטובה לכל באי ובאות הפורום

אמן. גם לךנפשי תערוגאחרונה

יש משהו מאוד מוזרפשוט אני..

כאשר יש תחושת אבל על אדם שהלך לעולמו,

למרות שהוא לא קרוב משפחה,

ולא חבר קרוב,

ולא בוס,

אלא ''רק'' מנחה ומנטור.

מי שבהרבה מובנים הביאה אותי עד הלום,

ומי שמיליוני בני אדם חייבים לה את חייהם בלי שהם בכלל יודעים.

נוחי בשלום,

פרופסור עדה יונת.

וכן אני יודע שהיא הייתה שמאלנית קיצוניתפשוט אני..

אשמח אם זה לא יהיה הנושא כאן...

למה מוזר?משה

היה לך קשר איתה. הערכת אותה. עשית איתה דרך. הכי הגיוני בעולם.

מתוך 14 הזוכים הישראלים בפרס נובלאריק מהדרום

היא האשה היחידה, גם בזה היא היתה פורצת דרך לשבור את תקרת הזכוכית.

יהי זכרה ברוך.

איזו תקרת זכוכית?shaulreznik

לוועדת פרס נובל מאז מארי קירי אין שום תקרת זכוכית

נכון עקרוניתאריק מהדרום

בפועל היתה רק אחת

היה את רוזלינד פרנקלין שהיו נותנים לה אםקעלעברימבאראחרונה

לא היו גונבים ממנה את הגילוי

יש כאן אוהדי קבוצת כדורגל/כדורסל לשאלה בפרטי?צע

אולי יעניין אותך