באתי השבוע לאחד הסניפים של הרשת חיפשתי טיולון שיהיה לי קל לסחוב את הילדה ושיהיה שימושי,
מההתחלה לא הכי התלהבתי ואז כשאמרתי שאני רוצה ללכת לבדוק את הצי'קו לייט במוצצים
הנציגים שמה התחילו להשמיץ את הדגם והמליצו על עגלת טיולון של קאם שזאת חברה איטלקית
(נראה לי הייתי צריכה לברוח כשהתחילו להשמיץ שאני חושבת על זה זה כל כך לא נכון
שמוכר משמיץ משהו בצורה כזאת)
ושהיא טובה וכהנה וכהנה יש לציין שהעגלה המקורית שלי היא דוקטור ביבי סוהו שזאת עגלה פצצה
ובסך הכול חיפשתי משהו כזה שישקול פחות ושיהיה עביר במדרגות וכאלו ובלי סלקל!
בחנות היא הרגישה סבבה זה דגם פיליפ אז לקחתי אותה היא עלתה לי 450 שקל
(לשם השוואה עגלת הסוהו עלתה אלף עם הסלקל וכיום מוצעת ב800 ש'ח אז בעצם סוג של חצי מחיר)
הגעתי הביתה וראיתי שגלגל אחד לא מתפקד כראוי ושהעגלה מרגישה מתפרקת שאני הולכת איתה
חזרתי לחנות תיקנו לי את הגלגל והכול והמוכר אמר לי שאני יכולה להתווכח איתו על האיכות של העגלה והכול
אבל היא לא מיועדת למדרגות ולשיפועים וכתוב בהוראות יצרן! יש לציין שההוראות באנגלית קטנה ובאיטלקית
אין סיכוי שאני אצליח לקרוא שאלתי אותו אז בשביל מה זה טיולון? הוא אמר שטיולון בהגדרתו
זה עגלה קלה יותר זה לא קשור לעבירות בכל מקום ובכלל שביקשתי ממנו שיתאים לי את החגורה
והילדה הייתה איתי (בת שנה) הוא אמר לתת לבעלי זה רמת השירות שמה בהתחלה
בכלל אחת המוכרות התפרצה עליי שאני מעמיסה מידי על העגלה (אפשר להגיד יפה)
אני מרגישה מרומה! העגלה בשימוש כבר שבוע שאם אני מוכרת אותה אני בכל מקרה מפסידה,
אני מרגישה להבדיל שמכרו לי אוטו בלי גלגלים ושזה בדיחה כי טיולון חייב להיות עביר משטחים
זה טיולון! בשביל זה נועד! ההרגשה בכלל שאחרי שקניתי מתייחסים אליי מגעיל כי כבר קניתי
מה אני עושה עם העגלה? יש טעם להתלונן איפשהו? הם לא אמרו כלום על המדרגות רק שהיא טובה
בכסף שהשקעתי יכלתי לקנות מנשא טוב אוףףףף