[מבחינת, גר באיזור המרכז/ירושלים ויכול לדאוג לכל העניינים הטכניים...]
מנהלים, מצטער, מטבע הדברים בגלל שמדובר על מפגש מעורב של צמ"ע ולנ"ו ביחד - אני מעלה כאן דברים שבמובהק קשורים ללנ"ו - בבקשה קבלו זאת בהבנה 
ההמשך טיפה ארוך אז מי שרוצה שיקרא רק את המשפטים שהדגשתי והכחלתי - הם החשובים ביותר, כולל המסקנות...
לגוף השאלה - לדעתי, האישית בלבד, נראה שמפגש שיש בו נטו רק דיבורים/צחוקים ואפילו עם פעילות חברתית קטנה - הוא לא מפגש טוב במיוחד, ואני אסביר: דבר ראשון, מבחינת חבר'ה חדשים שלא מכירים הרבה אחרים, זה יכול להיות פחות יעיל וטוב ממה שאני הולך להציע אחרי זה - כי מבחינת דיבורים וצחוקים, הם לא מספיק מכירים כדי אוטומטית לעשות את כל זה...
דבר שני - נראה לי שבדיבורים וצחוקים ופעילות חברתית בלבד - ויסלחו לי הנשואים כאן, וזה הולך להיות כנה - אנחנו גם מגיעים ל"איכות" מפגש שהיא לא בטוח שהכי ראויה לגמרי, כאשר מדובר במפגש מעורב, וגם, לא ממצים את היכולת של המפגש הזה להוציא ממנו משהו טוב לאחר מכן, שיכול לצאת ממפגש מעורב ולא ממפגש נפרד - וכן, מדובר על שאולי יצאו משם זוגות, לגמרי...
הרי מפגשים נפרדים רק של בנים או רק של בנות (כאילו היה קשה לנחש מה מתבשל בפורום של הבנות ופרסמו כאן לינקים לשם רק למורשות כניסה...) - אפשר לארגן בכיף לבד וזה יהיה בסדר גמור ויש כאלה. ומפגש מעורב - אם הוא קיים, כבר כדאי שיופק ממנו עוד משהו שיכול להיות טוב. (וגם, נראה לי שאז יש יותר סיכוי שכמה כאלו שלא רוצים מפגש מעורב סתם, כן יגיעו, כי יחשבו שזה יכול לעזור להם בנושא השידוכים)
העניין הוא שאנשים אוטומטית נרתעים ממה שמשדר "ערב פו"פ" - מכל מיני סיבות. אבל קחו בחשבון, שאם - וזה עיקר ההצעה שלי - יהיה חלק ראשון בתוכנית הערב שהוא למשל שיחה עם רב - לא חייבת להיות הרצאה כבדה, אלא שיחה פתוחה עם רב או איש ייעוץ או כל דבר (ולא קשה למצוא בירושלים רב שיהיה מוכן לבוא לחצי שעה-שלושתרבעי גג, לדבר כזה - גם אם בתשלום מסויים שהנוכחים יוכלו לכסות...) - על נושא הזוגיות וכו', משהו שהוא יכין ויפתח איתנו ויהיה דיון עליו, וסיכום של הרב - וככה יהיה אפשר למשתתפים לראות יותר לעומק אחד את השנייה, ולראות האם יש סיכוי אמיתי שיצא מזה משהו.
(אני יוצא מתוך נקודת הנחה - אולי שגויה, אבל ככה אני חושב - שמי שלא נשוי ומגיע למפגשים האלו, המעורבים דווקא - הגיוני שיעניין אותו גם הצד הזה - של השידוך האפשרי, אז למה לא לעשות את זה רציני יותר?). אז יהיה אפשר מראש לתחום בזמן את ההרצאה/דיון ולדאוג להגיד לרב, שנגיד, סתם דוגמה - בשבע וחצי נגמר הדיון והוא יכול ללכת כי אנחנו פונים לחלק החברתי יותר והפעילות חברתית אם רוצים, שיחות וכו', כיבוד... - כדי שלא יקרה מה שקרה במפגש לפני פורים עם עזרא יכין (גם ההרצאה שם לא התאימה ל"ערב פו"פ") שזה התמשך מעבר להיגיון הסביר...
אז יהיה אפשר נגיד, לעשות רבע שעה/עשרים דקות ראשונות הגעה למפגש, היכרות ראשונית, מה נשמע וכו' (כדי שיהיה זמן למאחרים הקבועים להגיע..) - ואז דיום עם הרב הנבחר/איש ייעוץ וכו' - במשך נגיד חצי שעה/שלושתרבעי שעה גג כדי שלא יכביד - ולאחר מכן החלק החברתי יותר שאליו יוכלו להגיע אלו שלא יעניין אותם החלק הראשון, או נשואים וכו' (ולדעתי אם מגיעים נשואים לחלק הראשון, צריך מראש לארגן בייביסיטר - נשואה/נשוי/רווקה/רווק - שישמור על הילדים אם יהיו, בחוץ...). והחלק השני, יוכרז מראש מתי הוא אמור להתחיל...
אז לסיכום באמת: אם אנחנו רציניים, לדעתי זה מה שכדאי לעשות, כי בואו לא סתם נעבוד על עצמנו - מפגש מעורב נטו בשביל "הצחוקים" וכו', בלי שום תוכן רציני שיוכל להוביל הלאה - הוא לא בריא כל כך, במיוחד שלא מדובר רק בנשואים ונשואות שזה משהו אחר.
אמרתי את דבריי. מכאן נשמע מה יש לציבור להגיד.