(הבנתי שהסיפור עם ההורים הגיע בלי קשר אלייך. אז נראלי תנסי פשוט להיות שם בשבילה.. האחות העוטפת והאוהבת והתומכת שמצד אחד- מאוד מבינה אותה ומצד שני- מסכימה עם ההורים..)
אבל עדיין הייתי חייבת להגיב. כי הייתי במקום של אחותך. אז להבא. או למישי אחרת שזה יעזור.
הייתי בכיתה ו' כשהכרתי את עולם האינטרנט והפורומים. ערוץ7 זה הפורום הרביעי שהכרתי, והגעתי אליו בכיתה ט' שלי. או ח'? כבר לא זוכרת.
הייתי (אהי עדיין

) תמימה. וקצת טיפשה.. ולא ממש שמרתי על כללי הכרות בסיסיים באינטרנט וכו'...
חצי מהחברים הטובים שלי היום-- הכרתי אותם באינטרנט.
חכם? לא. מטופש? מאוד.
למה עשיתי את זה?
סיפורים ארוכים. בגדול- שעמום, צומי וקוליות. באיזשו שלב הקוליות נגמרה אבל עדיין- שעמום וצומי. צומי מהסביבה המציאותית מול צומי מהסביבה הוירטואלית. תנחשו לבד איפה קיבלתי את כל הצומי...
מפה לשם, הכרתי גם הרבה בחורים בשנותיי הארוכות באינטרנט. בשני פורומים (בערוץ ובעוד אחד) נוצרו קשרים משמעותיים שנמשכים עד היום.
אם הייתה לי אחות גדולה. או אח גדול. או מישו שיכיל אותי במציאות- לא הייתי מגיעה לזה.
המלצה חמה חמה חמה שלי לכל האחיות הגדולות פה- ולא משנה אם את בכורה או לא- אם אתן רואות שאחותכם או אחיכם משוטט באינטרנט ומכיר אנשים- תתקרבו אליו עוד. תהיו החברים הכי טובים שלו. תדברו איתו.. גם על הקשר הספציפי וגם על האינטרנט בכללי וגם כמובן ובעיקר על החיים.
לא צריך לערב את ההורים אם לא קרה שומדבר יותר משמעותי מילדה שדיברה עם אדם ממין זכר שהולך עם מכנסיים ומשלים מניין, אבל תהיו שם בשביל לוודא שלא תצטרכו לערב את ההורים.. כי הורים לפעמים (לא תמיד) יכולים לעשות נאכס בדברים כאלה ולהרחיק יותר בטעות..
ואם בא למישי לדבר על זה- מוזמנת בשמחה. אני משתדלת לענות באישי...