עכשיו בגבעתי אודה לו מאוד אם יחלוק את המידע עימי
בתו"מר
כפיר גולן
עכשיו בגבעתי אודה לו מאוד אם יחלוק את המידע עימי
בתו"מר
כפיר גולן
אם למדת בתיכון במוסד ד"ל (שזה מה שמעניין את הצבא) לא תוכל כנראה להצטרף לגדוד, בשאר המסגרות החרדיות תהיה כנראה הגבלה ל5% חוץ מבנצ"ח.
כנראה יפתח מסלול שח"ר ציוני שיהיה מקביל לשח"ר כחול רק שיהיה לד"לים.
אני רק יגיד שהמקורות שלי זה מראשי איגודי הישיבות והצבא(הייתי בכנס מנהלי ישיבות גבוהות והסדר וזה מה שאמרו לנו).
ככה שעד כמה שאני יודע תהיה לך בעיה להגיע לשם.
מחכה לשקטגדוד לביא של חטיבה 900 הופך לגדוד דתי הגדוד הוא אחד הגדודים המטורפים כמעט תמיד עושים מעצרים ותופסים נשק מאוד ממליץ לדבר לפני גיוס אים מישהו מהגדוד
הגדוד הדתי נפתח בגבעתי, את לביא סגרו ופתחו במקומו את ברדלס (גדוד מעורב)
גדוד לביא משתתף במעצרים כמו כל שאר הגדודים לפי הסבב של הגזרות (חוץ מנצח שיש לו גזרב קבוע עם הרבה מעצרים)
ואם נשמע שאני מזלזל בלביא אז לא, לקחו כמעט את כל הגביעים ביום ספורט במחזור שלי...
ואם כן, לאחר הצו ראשון הרגיל הוא יוכל לדחות גיוס?
הי לכולם,
פטור מגיוס מגיל 18. סיבה אינה בעיות נפשיות או בריאותיות, אלה סרבנות. לא אכנס לפער בתפיסת העולם והערכים שנצבר לאורך השנים, אך כבר שנים סוגיית השתמטות פתוחה אצלי ובימים אלו אני מעוניין לסגור את הסיפור אחד לתמיד. במלחמת לבנון השנייה פניתי לצה"ל בבקשה להתגייס, אך קיבלתי תשובה לקונית "פטורך נשאר בתוקף". היום אנחנו לצער כולנו במציות אחרת לגמרי, לכן אולי יש סיכוי שיגייסו אותי. מטפס הרים לשעבר, בן 45, בריא.
אשמח לקבל מידע, מה הסיכויים שמהלך יצליח ויגייסו אותי ולאיזה גורם ניתן להגיש את הבקשה.
מחפש לדעת א מישהו פ יודע, אם הייתי קצין במסלול הסדר- זאת אומרץ בפועל לא הייתי בקבע.. (יצאתי לפיקוד במסלול ישיר), האם אני מקבל תעודת שחרור משירות סדיר- ארד?
כי בפועל לא הייתי בקבע
יש משמעות לצבע?
יש לי תעודת השתחרר בכבוד. האמת ל זוכר באיזה צבע.
הצבע היה נגזרת של תפקיד.
ג'ובניק קיבל ארד, תמכל קיבל כסף ולוחם זהב.
מחפש מידע על התוכנית בינה בירוק, ממשהו שהיה/משרת שם, כמה זה מתאים לחרדים/דתי תורני, מה בדיוק עושים, כמה זמן סה"כ, ועוד. תודה