עידוד לאומןבתאל9900
אני רוצה לטוס, וסופסוף הצלחתי לשכנע את ההורים שלי ב"ה
אבל עכשיו פתאום קיבלתי רגלים קרות, שווה לשלם 3000 שח בשביל טיסה? (עם קבוצה כמובן)
זה מלא כסף.שווה לי להשקיע את זה בשביל אומן?
בטח.די"מ

כל סכום!נ נחית

כל שקל שווה להשקיע אותו כדי להגיע לרבינו,

ואם קיבלת הזמנה, את חייבת לנצל אותה.

תהני מהספק, לא כל אחד זוכה לה!!!

לפעם הראשונה שווה להשקיע סכום כסף (שלרוב אילו הסכומים עם קבוצה בדר"כ) כזה

כי עוברים כמה וכמה מקומות וגם יש שיעורים/הרצאות וכדאי שיהיה תוכן לנסיעה כדי שתוכלי

להפיק מהנסיעה כמה שיותר.

לא מצטערים על הנסיעה לרבינו.... שתהיה נסיעה טובה ומליאה באורו הגדול של רבינו הקדוש!

כן, שווה.בת 30

היית מוכנה לשלם סכום כזה עבור תרופה חשובה? עבור איזה טיפול חשוב?

אז גם זה סוג של תרופה וטיפול.

כן!!דורשת קרבתך
אני שילמתי 3000 ולא מצטערת לשנייה.
הייתי מוכנה כל חיי לגור שםאין כמו אמא

אני רק נזכרת באומן וזה עושה לי טוב.....

לגור? בחיים לא...בת 30

נראה לי מדכא לגור במקום הזה. אין שם ילד או גן שעשועים אחד לרפואה, כל האוקראיניות הזקנות, וכל הנוף היפה אבל ריקני.

אני לא הייתי מסוגלת.

כל פעם קשה לי לעזוב מחדש.אין כמו אמא
כנראה זה ענין של טעם. המקום הכי לא מדכא בעולם לדעתי!! להפך ולהפך. חוץ מיזה יש את המגלשה ונדנה ממש ליד הציון. ועוד כמה מסביב חחח האמת שהם נראים ממלחמת העולם הראשונה. יש משהוא באויר שם שקוסם אותי וגורם לנו ליסוע כל פעם מחדש עם הילדים .....
לא רק זה.די"מ
"כל מקום שאני הולך אני הולך לארץ ישראל"
העיקר זה ארץ ישראל גם אם לצערנו אנחנו נאלצים מדי פעם לטוס לאומן.(אם הייתי ממחשב הייתי מעלה את השיר החזק של ביני "אור בהירות הדרך")
אם לא תטוס - תמיד תשאל את עצמך מה הפסדתשפיפול

אז אני ממליץ לנסוע.

רק כדי לבדוק.

ככה לצאת מארץ ישראל?!אנונימי (2)
כן. עם מטוס.די"מ

מה אתה רוצה שהוא יצא מארץ ישראל עם אופניים?

אפשרי.אריאל דל"ת

פעם חשבנו על ספינה..

ספינה זה הגיוני.די"מ

עם אופניים להגיע לאומן זה סיפור.

ר' נתן אמר שהוא יגיע לרבינו אפילו אם הוא יהיהאריאל דל"ת

יחף וכל הדרך תהיה מלאה סכינים, הוא יזחל עליהם כדי להגיע לרבינו!!!

אז אנחנו יכולים עם אופניים..

אם בסוריה היה רק סכינים אז סבבה....די"מ

מישהו בשבת שאל אותי אם אני נוסע לאומן אמרתי לו שלא.

כשהוא שאל למה אז אמרתי לו שיש מלחמה בסוריה אז אני מעדיף לטוס....

^^ אימצתי.אריאל דל"ת

פעם אחת-כמו כן לבוא להר המנוחות אצל סבא ישראלdoc

סבא אמר הוא יכול לעשות מה שרבנו עושה

אפשר תיעוד לדברים הנ"ל?אריאל דל"ת

הסבא ישראל היה טס לאומן מלא.. עד לאחרית ימיו שחלק מהחסידים שלו אמרו בשמו דברים שהוא לא אמר.

מגיעים לסבא מעצם כבודו...במשך השנהנ נחיתאחרונה

סבא בעל הפתק, סבא הוא לא רבינו.

האהבה לסבא היא ענקית משלא יתואר, אבל הוא לא תחליף לרבינו!

כמו שציינו לפניי, סבא טס לרבינו כנגד כל הסיכויים גם בעודו מבוגר מאוד

ותמיד דאג לציין לפני כל ראש השנה, שהשנה זה בירושלים מתוך תקווה שרבינו יגיע לארץ

ישראל או שמא יגיע משיח ונזכה לתחיית המתים.

רבינו לא אמר להשאר בירושלים!!

הילולת רבנו הקדושאשר ברא
מחפשת מקומות שעושים הילולה לרבנו עם עזרת נשים..
באיזה איזור בארץ?ברגוע
ירושליםאשר ברא
תבדקי על "חוט של חסד"שלג דאשתקד
בעבר היו עושים שמחה גדולה כיאה לחסידי ברסלב. הייתי שם לפני כ20 שנה וזה לא היה בישיבה בשמואל הנביא אלא במקום אחר (והרב ברלנד היה חוגג עם חסידיו במתחם של ישיבת עץ חיים, במרכז העיר). בקיצור כנראה בשל ריבוי המשתתפים הם שוכרים מקומות גדולים שיתאימו לאוכלוסייה
לא רוצה שום קשר לברלנדאשר ברא
התכוונתי לומרשלג דאשתקדאחרונה
שזה בערך מה שעשו הברסלבים. אני מתאר לעצמי שמי שאז הלך לרב ברלנד, היום נמצא אצל הרב הרוש וכדו.
געגועצאצא

וואי אני לא מאמין שאני לא באומן...

יש בי רצון מטורף להיות שם עכשיו

ישר כוח על הזכות להיות בארץ ישראלפשוט אני..
שתזכה שרבנו יזמין אותך אליו בקרוב ממש!אשר בראאחרונה
אומן ראש השנההרשפון הנודד

מי כבר סגר כרטיס ומי עוד עובד על זה?

סבסוד נסיעה לאומן בפעם הראשונהMza
שלום לכולם, בעבר היו כאלה שמסבסדים נסיעה לאומן למי שנוסע בפעם הראשונה)אני נסעתי לפני הרבה שנים עם סבסוד מלא) עכשיו בעלי גם רוצה לנסוע (בפעם הראשונה) ואני מחפשת מי שיסבסד לו.. מכירים מישהו כזה?
מחפשת שיעורים בליקוטי מוהר"ןרק להידבק בצדיק

היי
אני מחפשת סדרת שיעורים בליקוטי מוהרן שמסודרת לפי הסדר של התורות שאפשר לשמוע אותם וללמוד איתם את הס"ק
אם מישהו מכיר רב שיש לו שיעורים אני אשמח לשמוע..
תודה!

ממליץ לקנות דיסק אונקי שיעורים של הרב טייכנרמבקש אמונה

אני קניתי לא מזמן, עולה 180 שקל, ולדעתי, שווה כל שקל!  על כל ליקוטי מוהר"ן מסודר, וגם על חגים.

מסביר הכל ממש יפה וברור ומוריד את הכל למעשה

אני גם חיפשתי שיעורים על הספר מהאינטרנט ולא מצאתי, עד שגיליתי את זה באתר "ברסלב נייעס" 

יש שם שיעורים שלו לשמיעה ישירה אבל לא הכל. את יכולה לשמוע ולשפוט אם זה מתאים לך 

להלן קישור שיש בו גם שיעור וגם פרטים על הדיסק אונקי

תורה ה' תניינא 'תִּקְעוּ אֱמוּנָה': שיעור מפי הגר"ש טייכנר #01 |♪ » ברסלב נייעס

תודה!רק להידבק בצדיק

השיערים הולכים גם לפי הסדר של התורות?

כן. הכל מסודר שם בתיקיותמבקש אמונהאחרונה
אשמח אם אפשר לקשר אותישאלה.אחת

למשאית/ וואן , של נחמנים, עם רמקולים והכל. בשביל חבר.

תודות מראש.

תבוא בזמן רגיל כל ערב למרכזית קשה לפספסכְּקֶדֶםאחרונה
אשמח לשמוע מכם על הסיפור הנלצע

לפני שאשלח אגיד מה שאלתי  ובקשתי.

1 - אשמח לפירוש לסיפור. מה הנמשל?

2- שאלה שתופיע בסוף הסיפור .

וֹד שָׁמַעְתִּי מֵהָאִישׁ הַנַּ"ל שֶׁשָּׁמַע בְּשֵׁם רַבֵּנוּ הַקָּדוֹשׁ שֶׁסִּפֵּר מָשָׁל לְעִנְיַן מַה שֶּׁצְּרִיכִין לְדַבֵּר עִם אֲנָשִׁים בְּיִרְאַת שָׁמַיִם וְזֶהוּ. פַּעַם אַחַת הָיָה גְּבִיר גָּדוֹל שֶׁהָיוּ לוֹ כַּמָּה אֲלָפִים וּרְבָבוֹת. עָשָׂה הֶעָשִׁיר הַנַּ"ל פְּקֻדָּה וְאָמַר כָּל מִי שֶׁצָּרִיךְ לִלְווֹת מָעוֹת יָבוֹא אֶצְלוֹ וְהוּא יַלְוֵהוּ מִסְּתָמָא הָיוּ עַל זֶה בַּעֲלָנִים [קוֹפְצִים] הַרְבֵּה וּבָאוּ אֶצְלוֹ אֲנָשִׁים הַרְבֵּה וְלָווּ אֶצְלוֹ מָעוֹת. וְהַגְּבִיר הַנַּ"ל הָיָה אֶצְלוֹ פִּנְקָס עַל כָּל הַנַּ"ל. פַּעַם אַחַת לָקַח הַפִּנְקָס בְּיָדוֹ וְהִתְחִיל לְעַיֵּן בּוֹ וְרָאָה שֶׁהוֹצִיא הַרְבֵּה מָעוֹת מְאד עַל עֵסֶק הַהַלְוָאוֹת וְאֵין אִישׁ שָׁם עַל לֵב שֶׁיָּבוֹא לְהַחֲזִיר וְלִפְרעַ לוֹ מַה שֶּׁלָּוָה מִמֶּנּוּ. מִסְּתָמָא חָרָה לוֹ עַל זֶה, וְהָיָה לוֹ עַגְמַת נֶפֶשׁ. בְּתוֹךְ הַלּוֹוִים הַנַּ"ל הָיָה אִישׁ אֶחָד שֶׁלָּוָה גַּם כֵּן אֵצֶל הַגְּבִיר וְאִבֵּד וְהִפְסִיד הַמָּעוֹת בְּאֵיזֶה מַשָּׂא וּמַתָּן עַד שֶׁלּא הָיָה לוֹ מִמָּה לִפְרעַ חוֹבוֹ וְהָיוּ לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה. הַיְנוּ שֶׁהָאִישׁ הַנַּ"ל הָיָה לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה שֶׁאֵין לוֹ לִפְרעַ חוֹבוֹ. וְהִתְיַשֵּׁב הָאִישׁ הַנַּ"ל בְּדַעְתּוֹ, שֶׁעַל כָּל פָּנִים צָרִיךְ לְהִתְרָאוֹת פָּנִים עִם הַגְּבִיר וּלְסַפֵּר לוֹ כָּל לִבּוֹ, בַּאֲשֶׁר שֶׁהוּא אָנוּס בְּדָבָר וְכוּ'. וּבָא אֵצֶל הַגְּבִיר וְהִתְחִיל לְסַפֵּר לְפָנָיו לִבּוֹ בַּאֲשֶׁר שֶׁאֵיךְ שֶׁקִּבֵּל אֶצְלוֹ מָעוֹת בְּהַלְוָאָה וְהִגִּיעַ זְמַן פֵּרָעוֹן וְאֵין לוֹ מִמָּה לְשַׁלֵּם כִּי הִפְסִיד הַמָּעוֹת וְאֵינוֹ יוֹדֵעַ כְּלָל לָשִׁית עֵצוֹת בְּנַפְשׁוֹ מַה לַּעֲשׂוֹת בָּזֶה. וְעָנָה הַגְּבִיר וְאָמַר לוֹ מָה אִכְפַּת לִי הַמָּעוֹת הַמַּגִּיעַ אֶצְלְךָ כִּי מַה נֶּחְשָׁב אֶצְלִי סַךְ קָטָן כָּזֶה שֶׁאַתָּה חַיָּב לִי כְּשֶׁתְּסַלֵּק אוֹ לְהֶפֶךְ נֶגֶד סַךְ הַכּוֹלֵל מֵהַהַלְוָאוֹת אֲשֶׁר עוֹלֶה לַאֲלָפִים וְלִרְבָבוֹת. עַל כֵּן רְצוֹנִי שֶׁתֵּלֵךְ אֵצֶל כָּל הַלּוֹוִים שֶׁלִּי וְתִתְבַּע אוֹתָם וְתַזְכִּיר אוֹתָם שֶׁהֵם חַיָּבִים לִי כָּל כָּךְ מָעוֹת וְלָמָה אֵין מְסַלְּקִין לִי. וַאֲפִילּוּ אִם לא יִפְרְעוּ וִיסַלְּקוּ אֶת הַכּל רַק כָּל אֶחָד יִתֵּן וִיסַלֵּק מְעַט מֵחוֹבוֹ גַּם כֵּן יַעֲלֶה אֲלָפִים פְּעָמִים כְּמוֹ סַךְ כָּל הַחוֹב וְהַלְוָאָה שֶׁלְּךָ. וְהַנִּמְשָׁל מוּבָן מִמֵּילָא וְהָבֵן

אשמח להבין , מה בכך ש1,000,000 שח למשל הם הרבה יותר מהחוב שלי שהוא על סך 300 שח? סוף סוף את החוב שלי לא שילמתי.. וכמובן מה זה אומר ברוחניות?

שכוייח...

אומןאשר ברא

אף פעם לא הייתי אצל רבנו.

ולפני התשובה הייתי בחוץ לארץ..

קשה לי לחשוב על לצאת מהארץ (בכללי) עכשיו אחרי כבר כמה שנים טובים שנהיה לי חיבור חד משמעי עם ארץ ישראל.

ובכל זאת אומרים לי שאצל רבנו זה משהו אחר.

האם זה ממש משהו אחר יותר מלהיות אצל הרשב"י?

כי לרשב"י לקח 17 שנים להזמין אותי בפעם הראשונה ועוד שנתיים בפעם השנייה.

רעיונות? מחשבות? הגיגים?

תודה!

אולי יעניין אותך