התינוק בן חצי שנה, ילד ראשון.. ואני באופן מפתיע בתחילת הריון נוסף. שבוע 10 אם משנה.
התינוק רק יונק. עד עכשיו ההנקה הלכה מצויין, וכשניסינו לתת בקבוק לפעמים (שאוכל לצאת בלעדיו) הוא התנגד בתוקף. רק אמא..
כשגיליתי שאני בהריון ממש נלחצתי בגלל ההנקה, היא טובה מאוד לי ולתינוק ולא רציתי להפסיק. אז עד עכשיו באמת המשיך להיות בסדר ההנקה למרות ההריון. ב"ה ההריון ממש קל בלי חולשות וכו'.
הבעיה שבשבוע-שבועיים האחרונים אני מרגישה שהתינוק פחות רגוע, ניהיה רעב יותר מהר, מתעורר המון בלילה.. ואני חוששת שמתחיל להתמעט לי החלב. האם מישי יודעת אם סביר שזה יקרה? מהבירור שעשיתי כשגיליתי שאני בהריון, הבנתי שלא אמורה להיות בעיה עם החלב על-אף ההריון... (אולי רק שינוי בטעם וזה אני לא רואה הבדל, הוא עדיין רוצה לינוק)
איך אוכל לדעת שהתינוק באמת רעב יותר? שהעצבנות שלו באמת קשורה להתמעטות בחלב? ובכלל- מה אפשר לעשות עם זה?? לא רוצה להפסיק להניק...
ועוד שאלה, התחלתי לתת לו קצת מוצקים (פירות וירקות מעוכים) מתוך מחשבה כן להמעיט קצת בהנקות, להחליף ארוחה או 2 במוצקים. (וגם כי נכנס למעון תכף) הוא מאוד התלהב ואהב את זה, אבל אני חוששת שלא עשה לו טוב לעיכול... שבוע שלם לא היתה שום יציאה... ובסוף השבוע כבר ממש התפתל וכאבה לו הבטן. ואחרי מאמצים רבים הצליח לעשות..
האם זה נשמע לכן תקין? האם זה תמיד כך במעבר למוצקים? האם זה אומר בהכרח להפסיק עם מוצקים כרגע?
תודה רבה לכן על כל תשובה. אני ממש אובדת עיצות ואשמח לשמוע ממכן.

14) זה ממש נורא הבית הזה.