להלן מתכון שיגרום לבית להתמלא בריח מדהים!והלחם יוצא ממש טעים!
מצרכים:
3\4-בננות בשלות
2 -ביצים
סוכר לפי הטעם בעיקרון 2\3 כוס (אני ממש ממליצה על תחליף סוכר מצמח אגבה שזה פי 100 יותר מתוק וגם יותר בריא ויצא מעולה במתכון).
2 כפות-תמצית וניל
2 וחצי כוסות קמח מלא
3\4 כפית מלח
כפית סודה לשתיה
כפית אבקת אפיה(רצוי ללא אלומניום)
קינמון כאוות נפשכם
כמעט כוס מלאה של אגוזי מלך קצוצים
מומלץ לקישוט ולטעם נמס של שוקלד-נטיפי שוקולד מריר אפיה
אני גם הוספתי חצי כוס של שמן קוקס שתמיד ממש מוסיף במאפים.
-------------------------------------
מחממים תנור ל180
בקערה 1-
מועכים את הבננות,מוסיפים סירופ אגבה\סוכר,תמצית וניל,ביצים,ושמן קוקוס מערבבים היטב.
בקערה אחרת,מערבבים את הקמח,מלח,סודה לשתיה,אבקת אפייה והקינמון.
מוסיפים לקערה עם הבננות ומעבדים רק עד שהחומרים היבשים נבלעים בתערובת....מוסיפים את האגוזים ובוחשים עוד פעם לפיזור אחיד..
משמנים תבנית,מוסיפים את העיסה.אני בשלב הזה פיזרתי נטיפי שוקולד והוספתי עוד קצת שמן קוקוס מלמעלה וקצת מייפל אפשר גם סילאן!
ולתנור ל35 דק עד 40...או עד שהקיסם יוצא יבש..
יצא מהמם
תהנו בתאבון!!!!!
)
)

