עשיתי היום בדיקות דם של הברזל, אחרי שהרגשתי די חלשה לאחרונה.
ההמוגלובין שלי אכן ירד, מ-13.3 ל-12.4 (תוך חודש). הפריטין- 26 (בטווח בין 10 ל-120).
ממש הופתעתי. ציפיתי לערכים הרבה יותר נמוכים, כי אני באמת מרגישה די חולשה, הידיים שלי מתעייפות מהר כשאני מרימה אותן (גג 5 דקות ואז החלפה, גם אם זה בשכיבה במיטה).
הגיוני שהחולשה היא בגלל ברזל ברמה כזו? כלומר, גם הערכים האלה נחשבים מספיק נמוכים כדי "להצדיק" כזו חולשה? או שמשהו אחר גורם לזה?
(אני בדרך להעלאת הברזל לשני כדורים ליום).
ועוד שאלה, בעניין הכדורים- עברתי לפני שבוע מפריפול לברזל-לייט של מכבי, ובערך מאז יש לי כאבי בטן כל יום, וחוסר שקט בבטן. תחושה ממש לא נעימה. זה בגלל הברזל? קרה למישהי?
בחילות- עדיין יש (מתקרבת לשבוע 12), ואני קצת דואגת... מה אם חס וחלילה קרה משהו לעובר? (לא בגלל הבחילות, אלא כי היו מקרים ועבר יותר מחודש מאז הא"ס האחרון). מדאיג אותי שאולי אני "סתם" סובלת את כל הבחילות ובסוף חס וחלילה אתבשר שמשהו לא טוב קרה... 
בעיה אינטימית- בגלל החולשה והבחילות בעלי ואני לא מצליחים להיות ביחד. מאוד קשה לי בכלל לגשת לזה. כבר כמה שבועות שלא היינו ביחד (ואנחנו מותרים והכל).
אשמח להתייעץ עם מישהי לגבי זה באישי, כי זה מטריד אותי (גם את בעלי, אבל הוא לא מדבר על זה יותר מדי).
תודה.