יש לי בת, בת שניים וחודש מאד בוגרת ומפותחת ב"ה. התחלתי לגמול אותה מטיטול לפני כ-חודש, כאשר הייתי שלמה עם זה שהיא מוכנה כיוון שזה בא ממנה, היא ביקשה ללכת לשירותים ודיברה על זה כל הזמן.
בימים הראשונים היא ממש התלהבה, אמרה לי כל פעם שהיה לה, ואפילו כשלא היה.. או שאמרה, והלכנו, ובסוף רצתה לקום ול עשתה... בפעמים שהצליחה - פירגנו לה, הכל סביב העניין שהיא כבר גדלה, ונתנו לה הפתעות מידי פעם אבל לא באופן קבוע שלא תתמכר לפרסים, והיא מאד התלהבה מהעניין. ובכל פעם שפיספסה - בכלל לא התרגשנו, הגבנו בעדינות 'לא נורא' וכו'.... וניגבנו. היו אפילו כמה ימים בודדים של הצלחה בהם היא לא פספסה בכלל או ממש פעם-פעמיים ביום בלבד.
אבל-
בינתיים בשבוע האחרון המצב ממש החמיר.
ממצב שהיא תמיד הייתה אומרת - היא כבר לא אומרת בכלל בכלל, וכ-ל היום מפספסת... בלי סוף. ניסינו כבר מלא שיטות של תגובות (אדישות ורוגע, התעלמות מוחלטת ולא להזכיר בכלל, עידוד והבטחת פרסים במקרה של הצלחה ועוד ועוד) ועדיין לא הולך.
כל הזמן מנקרת המחשבה שאולי זה היה מוקדם מידי וכדאי להחזיר את הטיטול, אך שיכנעו אותנו (מבינים בתחום) שאם היו ימים של הצלחה - סימן שהיא יודעת לשלוט ואולי יש כאן איזה שהוא משחק מולנו.
אני כבר ממש מיואשת ולא יודעת איך להמשיך!!!
אשמח לעזרה....
תודה רבה!