אפשר עזרה?בת 500

קודם כל אני לא בטוחה שזה קשור לפורום אבל בגלל שאני צריכה עצות לחיים פניתי לפה

אם זה לא מתאים לפורום אני מצטערת מראש

ועכשיו לעניננו:

יש לי חברה ממש טובה אנחנו לומדות באותה כיתה ,שכנות וחברות טובות אחרי הצהריים לומדות ביחד למבחנים כמעט כל שבת נאי באה אליה והקיצור חברה שלי הכי טובה

אז מה הבעיה ?

ובכן:

בגלל שהיא מספרת לי כל דבר ואני מספרת לה כל דבר יצא לי לדעת שהיא רואה בלילה עם אחותה הגולה סרטים לא הכי טובים בלשון המעטה בלי ידיעת אמם לי באופן אישי מאד מפריע לראות נשים לא צנועות וזה מגעיל אותי אני לא יודעת אם יש נשים לא צנועות בסרטים שלה אבל מה שבטוח שעדיף שלא תראה אותם 

אני לא המורה שלה שאני יבוא ויגיד לה לא לראות כאלה סרטים אבל ... מצד אחד היא לא רוצה לראות עם אחותה את הסרטים אבל...

היא הולכת לישון ואחותה שמה סרט אז מה? היא תלך לישון ותפסיד את הסרט המעניין? לא! והיא גם לא תגיד לאחותה שלא תראה כי היא חושבת שהיא רוצה לראות ובקיצור בלגאן  אני מרגישה לא בסדר שאני יודעת על זה ולא עושה כלום

נ.ב אין להם אינטרנט בבית חברה של אחותה מורידה להם את הסרטים!

אם היא באמת לא רוצה לראותשרבוב

היא גם תהיה מסוגלת להתגבר.

נכון שזה יותר קשה כשרואיחם לידך סרט מעניין

אבל אם היא תתגבר ותהיה עם כוח רצון חזק היא תצליח

ושבזמן הזה תעסיק את עצמה בדברים אחרים

אין לה כוח רצון חזקבת 500אחרונה

ואין לה דברים אחרים לעשות באמצע הלילה או לישון או לראות

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך