[אני לא מדברת על סלט ירקות או חסה שיש כל סעודה..אלא סלטים שלנגב..]
בכל מקרה,נענה לפי השבתות שיש סלטים

א. בערך 5 ומעלה.. יכול להגיע אפילו ל12 אם היה הרבה זמן בשישי..

ב. בערך חצי חצי.. תלוי מה מוגדר עיבוד.. להכין טחינה נחשב? בעיקרון חצילים רק ביתי,לפעמים 2-3 סוגים.. חילבה בד"כ קונים,אבל ביתי..חומוס ומטבטוחה תלוי במוזה.. לפעמים יש גם סלט פטריות,מלפפונים,גזר,כרוב מסוגים שונים..עגבניות..שחלקם דןרשים הכנה לפני,אבל קצרה,לא מחייב לפני שבת..
ג. הכל. כולל המצאות.. הרבה זה דברים שהגיעו בעיקר מחברים/שכנים,אבל יש כמה שכן ב'מסורת'..
ד. מה שאפשר להקפיא-אפילו מעדיפים!!

לא קשה כשיש זמן וכבר מכינים להכין כמות גדולה יותר
ה.לא. אין בכלל אישיו סביב הסלטים.. חוץ מ התלהבות שטותית לפעמים שיש המון

ו. אשכנזים מכל הכיוונים האפשריים..