מה זה? מה עושים שם בכלל?
מה אני אמורה לעשות עם 22 אמהות שאני בקושי מכירה את הבנות שלהם?
לקרא את התקנון ולהסביר אותו זה נניח 10 דק', עוד כללים שלי זה עוד 5 דקות, ומה הלאה?
לא שייך להביא אותן בשביל רבע שעה, נכון?
אז מה עושים שם?
מה זה? מה עושים שם בכלל?
מה אני אמורה לעשות עם 22 אמהות שאני בקושי מכירה את הבנות שלהם?
לקרא את התקנון ולהסביר אותו זה נניח 10 דק', עוד כללים שלי זה עוד 5 דקות, ומה הלאה?
לא שייך להביא אותן בשביל רבע שעה, נכון?
אז מה עושים שם?
להכיר את פינות הכיתה/גן
למשל: אמא ל... ילדים. מורה כך וכך שנים (אם את מאוד צעירה אולי לא כדאי)
גישה חינוכית שלך. מה חשוב לך
איזה מקצועות את מלמדת
אולי משהו על נהלי ביה"ס (למשל בר"ח תפילה משותפת, התכנסות, תלבושת וכו')
דרכי התקשרות איתך וזמן (למשל כל ערב בין 8 ל-9)
כסף לקופת כיתה אם יש כזה
להגיד שהכיתה חמודה ויש להם בנות טובות- את זה כולם אוהבים לשמוע 
סתם שידעו מה היום החופשי אם זה נראה לך חשוב.
נשואה חודשיים זו שנתי השניה בהוראה ושנה ראשונה בחינוך.
לא נעים 
וכל שאר הדברים זה בעצם כללים שלי וכללים של המוסד מה שנכלל ברבע שעה הראשוןנה
שיר או סיפור שקשורים לחינוך?
מביש לנאום לאמהות שמבוגרות ממני בכמה שנים טובות.
(אשמח לרעיונות לשיחה כזו)
ישנן 2 מטרות:
ברמה הכיתתית - היכרות עם המורה, עם הדרישות, תיאום יפיות, דרכי הקשר, תוכניות לימודים כיתתיות וכו'.
ברמה בית סיפרית - הדגשת כיווני בי"הסף ראיית הד המערכתי. שיווק נושאים שקושרים למערכת, להסביר להורים כיד דברים עובדים.
כמה נקודות שנתנו לנו (תתאמי את זה עם הדברים שנוגעים לבית ספרך):
1. היכרות אישית עם המחנכת - דרישות המחנכת מהתלמידים, דרכי הקשר עם ההורים (מתי ניתן להיפגש/להתקשר, באיזה מקרים המחנכת תיור איתם קשר, למה מפה המחנכת בקשר איתה וכו'), למה מפה המחנך מההורים ברמה הלימודית והתורנית, דף קשר וכו'.
2. הגת המורים הנוספים הקשורים לכיתה - מי מלמד כל מקצוע, מורים נוספים העודים כיתה (מורות מתי"א וכד'). מידה ויש מורה נוסף המשמעותי לתלמידים - כדאי לתאם מראש את נוכחותו והצגתו כלפי ההורים.
3. תשלומי הורים - לא מפרטת כי זה מאוד נוגע לתי ספר מסויימים, אך מידה ויש תוספת תורנית/ תוכנית קרן קרב וכו'.
4. כללים ודרישות בביה"ס - הדגשת הפן התורני, מדיניות נתינת שיעורי בית, כללי הצניעות או תלבושת אחידה, נוהל איחורים העדרויות, טיולים, שיחות אישיות וכד' (יכול להיות שחלק מהדברים פה זה דברים שאינם בנוהל של בית הספר שאת עובדת בו, אלא בנהלים שאת מציבה לעצמך).
5. בחירת ועד הורים.
6. פרוייקטים לימודיים/חינוכיים מיוחדים - לדוגמא תוכנית קריאה בכיתה א', מסיבת סידור, חומש. בכיתה ו' - בת מצווה וכד'.
7. פירוט תוכניות מיוחדות בבית הספר במידה ויש.
אלה הנקודות. מקווה שזה יעזור לך.
בגדול, אם את שנה ראשונה בבית הספר (והאמת שגם אם לא) אני מציעה לך לשאול את המנהל מה כדאי להעלות ברמה הבית סיפרית, וכן לקחת טיפים ממחנכות אחרות, אם יש מורות מקבילות זה מאוד עוזר - תקבעו את הדברים ביחד.
בהצלחה!
6!!! איך לא חשבתי על זה? זה באמת חשוב (מתחילות להתפלל שמונה עשרה ויש מסיבה די גדולה)
עזרת לי מאוד, תודה 
ו).
בהצלחה.
דרך למידה.
ולך זה מול העיניים ואת לא שוכחת כלום..
אני יכולה לשלוח לך מצגת שי משנה שעברה..
השנה עוד לא הכנתי..
אבל אין לי דרך להקרין, אני מהדור הקודם 
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/