לא צריך תור לחלבון עוברי, נכון? (הבדיקת דם בשבוע 17).
אני לוקחת פריפול. שאלתי את הרופאה אם מותר לי לקחת שני כדורי ברזל ביום, והיא אמרה שכן. בפריפול יש גם חומצה פולית. בעבר לא חשבתי על זה, ופשוט לקחתי שניים ביום (לקראת סוף היריון קודם).
מה אתן אומרות? מותר? אסור? מישהי כבר עשתה את זה?
יש לנו בייבי ג'וגר עם שלושה גלגלים, אמבטיה וטיולון. אני מתחילה לפנטז שנקנה רק את הטיולון של הארבעה גלגלים, ונחבר אליו את האמבטיה (יש לנו את המתאמים של העגלה הנוכחית). מישהי כבר עשתה את זה? זה אפשרי?
יום כיפור- איך שורדים? אני בושה להודות שאני יותר פוחדת מהצד הגופני מאשר מהצד הנפשי... הרופאה אמרה לי כבר שאשתה כל הזמן, ושאם אני מרגישה חולשה וכדומה, שאוכל פרוסה עם משהו מתוק. אבל איך שורדים? שוכבים במיטה כל היום? בהיריון שבו הייתי בתחילת תשיעי ביום כיפור, שתיתי לעיתים קרובות את השיעור המותר, וזה היה סוג של עינוי, במחילה... זה לא קל להתמיד לשתות, וכ"כ קצת... (יש לנו שני ילדים קטנים. אמרנו להורים שנבוא אליהם, ובכל זאת, דואגת...).
עד כמה חוסר גיוון בתפריט זה גרוע? אני אוכלת המון לחם עם טחינה (3-5 פרוסות ביום), גם לחם עם גבנ"צ, מעדן, קערה או שתיים של דגנים וזהו בערך... (אם אני רעבה, אז אני אוכלת עוד לחם עם טחינה). זה סביר?
תודות לעונות.

מדברים