אפשר ייעוץ?משיח עכשיו!

רקע- אני בעז"ה מסיימת עכשיו תואר ראשון בכימיה (נשאר לי מבחן אחרון) ושנה הבאה לומדת יומיים לתעודת הוראה. יש בית ספר חטיבת ביניים שמעוניין מאד להעסיק אותי (חסר מורות בטירוף) אבל זה בית ספר ממלכתי, אני מניחה שיש שם מלא בעיות משמעת.

כדאי להתחיל כך את קריירת ההוראה? במיוחד בהתחשב בעובדה שלא סיימתי את התעודה, כך שחסרים לי כלים וידע להתנהל עם הילדים..

הרכזת אמרה שאני יכולה לקחת כמה ימים שאני רוצה - זאת אומרת שאני יכולה לקחת בין 8 שעות בשבוע למשרה מלאה. אגב, בגלל שאני בלי תעודה יהיה לי שכר נמוך ממורה מתחיל.

אשמח לדעת מה אתם הייתם עושים..

זה שזה ממלכתי בכלל לא מחייב על המשמעת!טאבולה ראסה
יכול להיות שזה בית ספר ברמה מאד גבוהה..
(סתם שונאת סטיגמות...)

לעניינך- כימיה אצלם זו מגמה מן הסתם?
את יכולה לראות אילו עוד מגמות קיימות?
מצד- האם זו מגמת ברירת מחדל או להיפך- רק החברה שרוצים להשקיע נכנסים לשם?

בעצם יותר מהבעיות משמעת חשוב לבדוק לגבי הצוות- האם יש שם עוד דתיים? האם הם מקבלים אותך ואת ההלכה? (לדוגמא- שלא ידרשו ממך לעשות מסלול מים עם התלמידים. כן?) שאם משהו לא יסתדר לך ותאמרי להם שכך את נוהגת האם יסכימו או יכנסו איתך לויכוחים...

בהצלחה רבה!
אכן סטיגמות. אבל מורה שעובדת שםמשיח עכשיו!

סיפרה לי על בעיות משמעת רציניות. זה בית ספר  בשכונה בדרום העיר

כדאי מאודאור-אל

מניסיון הכניסה להוראה היא לא פשוטה- בשל כך, ממליצה מאוד להתחיל עם מספר שעות מינימאלי (תוכלי תמיד

לעשות מילויי מקום, זה כסף טוב, תמיד יש צורך, משמעותי לניסיון ופחות מחייב) .

כדאי מאוד לקפוץ למים ולהתחיל. כלים להתנהלות עם תלמידים, את תרכשי

אם הזמן.

לגבי אופי ביה"ס, כמו שכתבו לך, תלוי באופי ביה"ס. קיימים בתי ספר ממלכתיים שהדגש

על משמעת מאוד משמעותי אצלם ויש שפחות.

נתקלתי בבעיות משמעת גם בבתי ספר דוסים ממש.

בכל מקום זה קיים וגם מורים אם שנות וותק מתמודדים עם משמעת.

שגחתי להגיד שזה לא ישתלם לי כלכליתמשיח עכשיו!

כי אצטרך לשים את הבן שלי בגן (סיפור של אלף וקצת שקל)

עדיין שווה לעבוד?

קודם כל, יכולה להיות בזה בעיה הלכתית+mp8אחרונה

יש הרבה רבנים מהמגזר שלך שלא מתירים ללמד ילדים מעל גיל 9, זה דבר אחד.

חוץ מזה- שבמדעי החיים ייתכן שתתבקשי ללמד כל מיני נושאים בעיתיים הלכתית בתיכון ממלכתי.

דבר נוסף- את בהחלט חשופה להרבה בעיות משמעת בתיכון כזה, שלא אמונים על דרך ארץ, על כבוד לאישה חרדית ועוד כל מיני.

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך