ברגעים אלו סיימתי לקרוא את הספר תפוס ת'יהודי מאת הסופר טוביה טננבום, זהו אחד הספרים החשובים ביותר שקראתי לאחרונה וזאת בגלל שתי סיבות הכרוכות זו בזו: הראשונה היא משמדובר באדם שכתב כבר רב מכר בינלאומי אחד ויש סיכוי סביר שגם ספר זה יהפוך לרב מכר והשני הוא שהוא מציג את אנשי הימין כאמיתיים וכנים עד כדי סלידה ואת (חלק מ)אנשי השמאל כפתיים, צבועים, שונאי עצמם ואנטי דמוקרטים, ואילו את הערבים כשקרנים ויותר מכל את האירופאים שרק מנסים לתפוס את היהודים במשהו לא מוסרי.
יחד עם זאת הנני להזהיר את אלה שראו את הספר מתפרסם וממהרים לקנות אותו, קראתי את הספר בחריקת שיניים מפני ש:
1) יש לסופר נטיה לראות מין בכל מקום, החל מראיון שהוא עושה לצמד פרוצות ישראליות ועד למציאת אטרקציה לעיניו בדמות נשים נשואות.
2)טוביה כחרדי לשעבר לועג לגדולי ישראל ביניהם הרב דוד בצרי, הרב עובדיה יוסף והרב חיים קנייבסקי, גם הרבי מלובביץ' מוזכר בעקיצה.
כאמור ספר חשוב שהומלץ ע"י ח"כ איילת שקד אך מי שלא רוצה את הדברים לעייל בביתו או לא רוצה לקרוא את זה שימנע.


