ב"ה מצאתי סטאז אבל כל כך...אנונימי (פותח)

באתי בטוב. באמת. להתחיל. לבנות. לרצות. להרים. לשאוף.

ואז נכנסתי לכתה.

זה כל כך מאתגר, אני פשוט מתוסכלת ברמות... יצאתי מהכיתה בוכה...

ואני לא רוצה להעניש. זה לא אני ללכת איתם ראש בראש. אבל אין ברירה אחר.

להתקשר להורים להתלונן... זה נשמע לי לרדת לרמה של גן טרום טרום 

אז מנסים בבי"ס לבנות תוכנית של עיצוב התנהגות אבל בינתיים...

צריכה עידוד, מישהו שמכיר את התהליך הזה... עצות...

כל מילה חמה תתקבל בברכה, אני כל כך צריכה כוחות עכשיו, לאהוב אותם.

|מותשתבוכה|

אכן, זה לא קל...ציליגילימימי

יותר משהעגל רוצה לינוק, הפרה רוצה להעניק...

קודם כל, לא ללכת ראש בראש!! את תכנסי למלחמת התשה.

להתקשר להורים? למה לא?? זה לא להתלונן!! הורים נורמליים היו שמחים לדעת אם יש בעיה עם הילד שלהם.

זה ממש לא טלפון תלונה, זה יידוע של ההורים מה המצב.

לי בשנה הראשונה הייתה כיתה אחת מאוד קשה. יום אחד פשוט ישבתי והתקשרתי לבערך 15 הורים. יום אח"כ נכנסתי לכיתה אחרת. זה בכלל לא להתלונן.

את רוצה ליידע את ההורים מה קורה עם הילד שלהם. ילד שמתנהג בצורה לא ראויה חשוב שההורים ידעו על כך. לדעתי ממש לא לרדת לרמה, הפוך, להיכנס איתם ראש בראש זה לרדת לרמה...

עיצוב התנהגות זה מצויין, את לא חייבת לחכות לביה"ס את יכולה להתחיל בעצמך, לפחות עם תלמידים שזה נראה לך יכול ללכת איתם. תכיני כרטיסיות תגידי להם שבסוף כל שיעור את מבקשת שהם יחתימו את המורה המלמד בכיתה איך הם התנהגו. בסוף אפשר לצ'פר/ לכתוב מכתב להורים/ לשלוח עם זה למנהל שיחתום על זה.

אגב, תנסי לא רק לראות את הדברים השליליים, אלא גם את הדברים החיוביים, את מרימה טלפון להורה על התהגות שלילית, תרימי גם להורה אחר על התנהגות חיובית. אפשר גם לשלוח מכתבי להורים ולבקש חתימה/לכתוב ביומן (תלוי איזה גיל) תשתמשי בזה ככלי.

את יכולה להגיד שכל פעם שיש הפרעה מצד אחד התלמידים את רושמת אצלך ביומן, אחרי 3 רישומים אצלך את כותבת להורים/שולחת למנהל.

את חייבת קודם כל לטפל, שתהיה לך שליטה על מה שקורה בכיתה, רק אח"כ תוכלי לבנות ולעשות כל מה שחלמת עליו...

בהצלחה!

באמת מתיש!טוזי

מותר וצריך לתת עונשים בהתחלה. זה לא חייב להיות דברים גדולים אבל שידעו שיש תוצאה למעשה שלהם. 

לדוגמא: אני סופרת עד שלוש וילד שמדבר יענש. אחת, שתיים, שלוש. שמוליק- קום ותעמוד מאחורי הכיסא, עוד מישהו שא שמע אותי? יניב - קום ותעמוד מאחורי הכיסא.

כמובן תלוי בני כמה הם...

ולהתקשר להורים זה בהחלט לא קטנוניות. הורים כועסים אח"כ כשמופיע פתאום בתעודה הערה על התנהגות והם לא ידעו כלום לאורך השנה או פתאום באסיפת הורים מסתבר שהילד לא לומד כלום בשיעור..

בהצלחה יקרה!!!

(חינכתי שנתיים כיתה קשה מאוד, היה לי מאוד לא קל, הענשתי אבל מאוד מאוד אהבתי ובעיקר האמנתי בהם! אבל אני יודעת שהתלמידים שלי מתים עליי. אם אני עוברת ליד הכיתה שלהם כשאני ממהרת אבוד לי!)

איזה כיף לקבל תגובות כאלו!! אבל...אנונימי (פותח)

בס"ד

הכניסה באמת הייתה "טבילת אש" ואני מנסה לנתב בין הטיפות,

לראות מה הדרך של כל תלמיד. מה המיוחד בו. מה מוקדי הכוח שלו,

ובמקביל לדעת להעיר ו"ליישר קו" כשצריך ולדעת מה הדרך שלי...

חיזקתם אותי שיש אופציה להעניש, וזה בסדר.

האמת "חושך שבטו שונא בנו" ובמקרה הזה תלמידים כבנים. 

אשמח לקבל עוד עצות איך להעניש בצורה שמכבדת את התלמידים ואותי ומהצד השני מעבירה את המסר.

לתת עונש שקשור למעשהיעל מהדרום
לק"י

נניח- מי שמדבר בזמן סרט/ שיר, בפעם הבאה לא ישתתף כדי לא להפריע לכולם.

סוג של סיבה ותוצאה.
^^^ זה מה שנקרא "תוצאה טיבעית"ציליגילימימיאחרונה

לדוגמא: אתם לא לומדים בשיעור? אז תצטרכו ללמוד בבית, יהיה יותר שיעורי בית. ולהסביר את זה, השיעורי בית ניתנו כי לא למדתם בשיעור, אז צריך להשלים את זה.

או להגיד לתלמיד "אני רואה שקשה לך להיות פה. אני לא רוצה להוציא אותך, אבל אני רואה שאין לי ברירה, כי אתה מפריע לשאר התלמידים, אז תאלץ לצאת החוצה עם עבודה". או להשאיר בהפסקה עם עבודה, במקום הזמן שהם לא למדו בשיעור וכד'.

זה רק דוגמאות, כמובן שתחשבי מה מתאים לגיל ולתלמידים.

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך