אז אחרי חג יומיים+שבת שתפו בחוויות הקולינאריות שלכם!
מתחילה-
אז לכל מי שלא ידע לענות לי אז אפשר להקפיא קרמשניט וזה יוצא בסדר גמור גם אחרי כמה ימים שהופשר ונח במקרר..
(אמנם לא פריך כמו באותו יום אך סבבה לגמרי. כך בעלי שאוהב מאוד קרמשניט אמר.)
מסקנה שניה שהגעתי אליה זה שתבנית אלומניום משאירה טעם לוואי באוכל! זה ממש מבאס! אז אם אתם שומרים אוכל בתבנית אלומניום לכמה ימים אז שימו נייר אפיה שיחצוץ.
וגם- סלט תפו"א לא נשמר יותר טוב אם לא מטבלים אותו- ההפך הוא הנכון! מבואסת על קילקול של סלט
...
המלח והשמן זית עוזרים לשימור של האוכל..
ועוד דבר שמישי פה רשמה ואימצתי וזה היה מצויין- לחלק את האוכל לפי ארוחות ומה שנשאר להעביר לארוחה הבאה (אם נצרך) ולא לחמם כל פעם את כל האוכל ואז האוכל מתחמם כמה פעמים ומועד יותר לקילקול/יבוש/שרפה...
ודבר אחרון- זה ממש לא עושה טוב למקרר העומס הזה של האוכל! כבר חשבתי שהוא הפסיק לעבוד אחרי שהוצאתי גלידה והיא הייתה חצי נמסה! (כנראה בגלל הכמות הרבה של פתיחת המקפיא..) כמה טוב לחזור למקרר חצי מרוקן ועובד יפה
גיליתי יכולות על בסידור המקרר והמקפיא כל פעם מחדש כדי שהכל יכנס (שימוש במגרות הירקות לסירים ולקישים במצב מאונך ועול כל מיני פלאות המוח האנושי..) סיפור- אחרי שסידרתי שוב את המקרר והכל הצליח להיכנס באה אלי חברה שהזמנו לאחת הארוחות עם סיר ענק של בשר!!! באתי לבכות כמעט! איפה אני עכשיו שמה אותו לעזעזל??? אז לאחר מחשבות רבות רוקנתי סיר שהיה כמעט ריק לקופסא (זה היה שארית מרק שאחרי החג כבר נהפכה לג'לי כזה, מכירים??? כשאוכל מתקלקל ממש אבל ממש! איככככסססס!) ובמקומו נכנס הסיר שהיא הביאה ועוד קצת קומבינות וב"ה עברנו את החג בשלום.
זהו פריקתי להיום. תורכם!
)