מחשבה שעלתה בי...אנונימי (פותח)
אני סטודנטית להוראה, ותהיתי לעצמי - אם אדם מוקף כל היום בילדים, האם יש לו כוח ועצבים לילדים שמחכים לו בבית?מה אתם אומרים?יש כאן בעלי ניסיון?
קפיצאנונימי (פותח)
אני מורה ואמא לכמה+mp8

ונראה לי שכל עבודה שיוצאים מהבית ב7 בבוקר, נוסעים כשלושת רבעי שעה וחוזרים בין 15:00-16:00-

היא מתישה ביותר,

לאו דווקא הוראה.

אני חוזרת מותשת לא בגלל שהייתי עם ילדים- אלא כי שעות עבודה רבות הן דבר מתיש.

לפחות אני נהנית כל רגע מהעבודה,

כך שאני אמנם מאוד עייפה כשאני עם הילדים שלי-

אבל לפחות לא ממורמרת ומתוסכלת מעבודה שנואה עלי.

אני יכולה להגיד ששנה אחת שלא עבדתיציליגילימימי

והחלטתי להישאר בבית עם הילדה (בעיקר מהסיבה שהיא הייתה צריכה הרבה טיפולים, אבל זה לא כ"כ משנה...) הייתי שחוקה. כל היום הייתי סביבה, הרגשתי שאני צריכה גם משהו בשביל עצמי ולא היה לי את זה. קרה לצערי שבשלב מסויים כבר לא הייתה לי מספיק סבלנות להיות איתה...

כשחזרתי לעבוד (ואני חייבת לציין שאני נהנית בעבודה ב"ה), חזרתי הבייתה בשמחה. כמובן שאני חוזרת מותשת, כי זה מתיש, אבל כל היום לא ראיתי אותה, התגעגעתי אליה, חיכיתי כבר לראות אותה והייתי מסופקת (בדר"כ) מהעבודה שלי באותו יום, אז היה לי הרבה יותר כוח ושמחה להיות איתה.

אני חושבת שהעניין של האם יש לו כוח אח"כ לילדים זה לא קשור לזה שאתה מוקף כל היום בילדים, זה לא שיש לך מספר שעות כוח לילדים, ואם הילדים מבית הספר גומרים לך את הכוח, אז אין כוח לילדים שלך...

השאלה היא אם את אוהבת את ההוראה והיא מספקת אותך...

מה שקשה זה שבהוראה את לוקחת הרבה דברים לעשות בבית. ואז אפשר להגיד שזה לא עבודה שאת באה בבוקר ומסיימת ב16:00, יש עוד הרבה בבית, וזה כן קצת בא על חשבון הזמן בבית. (אני מאוד משתדלת שזה לא יבוא לי על חשבון הזמן עם הילדות הפרטיות שלי, אלא יותר בערב אחרי שעות ההשכבה)...

בהצלחה ובחירות טובות!

תודה!!אנונימי (פותח)אחרונה
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך