אני כותבת מאנונימי, כי זו הודעה עם פוטנציאל גבוה לאאוטינג.
אני כולה בשבוע 19, כבר לפני שלושה שבועות אמא שלי טרחה לעדכן את דודה של אבא שלי שהן קרובות,
את הבנות שלה, את הבת של אחת הבנות, את חברה שלה שהיא מהמשפחה של אבא שלי, את הבת שלה והחדשות עוברות.
הייתי באיזשהו מפגש משפחתי אתמול, וכולם עם ה"מזל טוב" שלהם, והשאלות שלהם, הם מפרגנים וחמודים,
אבל זה מביך אותי, ואני לא אוהבת לדבר על הריון כל עוד אין לי תינוק חי נושם ובריא בידיים כתוצאה מההריון הזה.
היום הייתי בחתונה של בת דוד שלי מצד האמא. יש לאמא שלי כמה בנות דודות שאני לא מכירה, ושהיא רואה אותם פעם בכמה שנים באירועים ולא בקשר איתן בשוטף בכלל. לי אין מושג איך קוראים להן ומי הן חוץ מזוג אחד מהאוסף הזה.
אמא שלי התלהבה שם לבנות דודות שלה מההריון שלי, ושיא השיאים : איזושהי אישה זרה, שבחיים שלי לא ראיתי, יכול להיות שהיא בת דודה שלה או אישה של בן דוד או משהו כזה, אין לי מושג מי זאת, לוחצת לי את היד, אומרת לי מזל טוב על ההריון ושואלת באיזה שבוע אני... חייכתי, עניתי, לא לבייש את אמא שלי בזה ששמא מישהו יגיד ש"הבת של ט' אנטיפטית" ובלב רציתי לקבור את עצמי מהפדיחה.
בבית של ההורים, אנחנו פה אצלם בשבת, חתונת שישי בצהריים שנגמרת בשעה שנגמרה החתונה הזאת לא מאפשרת לנו לחזור הבייתה ולהגיע לשבת, אמרתי את זה לאבא שלי כשאמא שלי הייתה בחדר אחר, שזה מביך אותי שאישה זרה שאין לי מושג מי זאת אומרת לי מזל טוב על ההריון ושואלת אותי שאלות, ושאמא מיידעת את כל העולם וזה לא נעים לי. היא צעקה בתגובה מהחד שאני כפויית טובה ושיש לי עוד מספיק זמן לחזור אלי הביתה לשבת. (לא, אין, ממש אין, וחבל).
מקווה לעידוד ...