מישהי ילדה בבלינסון ויכולה לומר אם טוב שם?
קראתי ושמעתי דברים רעים, וגם דברים טובים...
ילדתי לידה ראשונה בקפלן, אני לא מפונקת בכלל, ואני יכולה לומר שהאוכל היה לא אכיל ובקמצנות,
ושהמיטות מאוד לא נוחות ברמה שהיה קשה לי להירדם למרות העייפות.
המילדות היו שם טובות מאוד, אבל בגלל רופא מסויים שאפשר לתאר אותו במילה אחת : "סוציופאט"
אני לא רוצה בשום אופן ללדת שם שוב. אם האוכל והמחלקה הלא-משהו הייתי מסתדרת עוד.
בבלינסון המצב יותר טוב מבחינת אוכל ותנאים? מישהי יכולה לספר חוויות משם?מקרים של רשלנות רפואית? צוות מגעיל בצורה קיצונית?
הדסה עין כרם: כדאי להשקיע ולסוע שעה + לשם מאיפה שאני גרה? אני מפחדת שהלידה תתפתח מהר, ולא אספיק להגיע בזמן, בעלי הבן אדם האחרון בעולם שישמור על קור רוח במצב כזה.
אין לי ניסיון בזה, בלידה ראשונה היה לי מיעוט מי שפיר הייתי מאושפזת כמה ימים לפני הלידה ונתנו לי זירוז. אין לי ניסיון של לחכות בבית עם התחלה של צירים ואז לסוע לבית חולים. עכשיו זה הריון שני.
שמעתי שהמחלקה שם טובה , זה נכון? למישהי יצא לחוות שם חוויות של רשלנות רפואית או צוות מגעיל בצורה קיצונית ?
בקשר ללילה במלונית, זה נכון שאם אני נרשמת מראש, אני מקבלת לילה נוסף במלונית בחינם גם אם זו לידה שניה? זה תקף גם אם אני רוצה להגיע למלונית ללילה הראשון אחרי הלידה ואז לקבל לילה נוסף חינם? (משחררים אחרי 48 שעות.. לא? )
מישהי יכולה לתת פרטים מהחוויה האישית שלה בהדסה עין כרם?
אמא שלי הודיעה לי כבר שהיא לא חושבת שזה טוב שאני אלד שם, כי היא לא תוכל להיות איתי, ושבלידה הקודמת הייתי נודניקית ולא יכולתי להיות כמעט לבד והיא לא תסע עד עין כרם לשבת אצלי כל יום. יש אמת בזה שהיה לי קשה להיות לבד במחלקה כשבעלי לא היה איתי, אבל נראה לי שהתבגרתי מאז וזה לא אמור להיות שיקול.
בעלי אומר לי "תלדי בקפלן, מה אני אסע עד ירושלים? " אבל הוא בסוף יסע לאן שאני אבקש גם אם זה יעלה לי בבריאות. אני לא חוזרת לראות את הפרצוף של הרופא הזה, שאפילו איך קוראים לו אני לא זוכרת, אבל הוא התנהג אלי מגעיל בצורה קיצונית בכמה מקרים שונים.
ככה שאני מתלבטת בין עין כרם לבלינסון...
מישהי יכולה להאיר את עיניי?