מי שיכול לתת כמה שיותר טיפים למילוי מקום מוצלח.
פשוט חייבת
תודה![]()
יש לי טיפים, אבל קצת ממהרת עכשיו...
אשתדל בהמשך!
ובהחלט לא קל...
1. מציעה לך לחשוב בראש שאת מורה קבועה בביה"ס ולא רק ממלאת מקום. ברגע שתרגישי את זה ותשדרי את זה, יהיה לך יותר סמכות.
2. לא למרוח את התלמידים. שיהיה לך ברור מה את הולכת להעביר להם. תכיני לך מאגרים בבית של דברים שאפשר לתת לתלמידים, אבל זה רק למקרה הצורך. קודם כל מיד כשמבקשים ממך תשאלי את המורה שאת מחליפה מה עלייך לעשות עם התלמידים. אם את מלמדת חומר לימודי, את צריכה לעדכן את התלמידים שזה חלק מהחומר (ויכול להיות במבחן וכו').
3. להודיע לתלמידים בתחילת השיעור שבסוף היום את מתקשרת למורה לתת לו עידכון שוטף על איך היה בשיעור. וכמובן שתשמחי לספר לו כמה הם התנהגו יפה וכו', ואת מקווה שלא תצטרכי חס וחלילה לספר לו דברים אחרים. (ובאמת תתקשרי!)
4. לא להיכנס למאבקי כוח. אם יש מקרה שאת לא מצליחה להתגבר עליו (תלמידים מתפרעים וכד') תטפלי מיידית. תבררי בביה"ס איך הכי נכון לטפל (לקרוא למנהל/סגן/ מורה אחר בעל סמכות / לשלוח למזכירות/ כל דבר אחר שעושים בביה"ס עם תלמידים מתפרעים).
5. להתחיל את השיעור באמירה חיובית על הכיתה (לדוג' שמעתי שאתם כיתה מקסימה, ואני ממש שמחה להיכנס ללמד פה! אני רוצה לראות איך אתם לומדים יפה... ואז תצרפי גם את מה שכתבתי ב3). כמובן שזה צריך להתאים לכיתה!
זה מה שעולה לי כרגע.
בהצלחה!
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/