אז ככה.
למיטב הבנתי וע"פ מה ששאלתי לפני שבוע וקראתי את התשובות שלכן, וע"פ המחשבון באינטרנט אני בעיצומו של שבוע 7.
או בשפה של המחשבונים שבוע שישי פלוס חמישה ימים. האם אני צודקת? שזה עיצומו של שבוע 7?
חוץ מבדיקת דם שרופא המשפחה נתן לי עדיין לא עשיתי שום בדיקה. כי אני לא יודעת מה ומתי לעשות.
רופאת הנשים שלי שהלכתי אליה לפני שנה בערך, יצאה לחופשה. ואני מחכה שתחזור...
לפני כשנה היה לי איחור הורמונלי וחשבנו שזה הריון. כשהלכתי אליה היא עשתה לי א"ס וגינלי וכך הבנו שזה לא הריון.
ממה שקראתי כאן לא חייבים לעשות א"ס וגינלי ואפשר לסרב לבדיקה המעצבנת הזאת.
האם זה נכון? ואם כן, באיזה שלב אוכל ללכת אליה ולומר לה שתעשה לי א"ס חיצוני ולא וגינלי....?
אני יודעת שצריך לשמוע דופק ולראות את העובר אבל אני ממש לא רוצה בדיקה פנימית.
ובעניין קצת אינטימי, ואל תחשבו שאני טרול כי אני באמת לא יודעת... האם מותר לקיים יחסי מין כרגיל? אנחנו קצת חוששים מכל הבחינות....
חוץ מזה, מה עוד צריך לעשות ובאילו שלבים? שמעתי על שקיפות עורפית, סקירת מערכות, דם עוברי, העמסת סוכר, מי שפיר.
אין לי מושג מה כל בדיקה כזאת אומרת. אני לא רוצה להיכנס לסרטים אז נמנעת מלקרוא פרטים על זה באינטרנט.
האם כל הבדיקות האלה נחוצות בצורה נחרצת?
מעבר לכך, אתמול נתקעתי בתל אביב בדיוק בשעה שהתחיל המרוץ והייתי צריכה לנסוע מרחקים ארוכים ולמקומות שאני בקושי מכירה כדי להגיע הביתה. הדבר הלחיץ אותי ונכנסתי קצת לדאגה. האם זה משפיע??
כשחזרתי הביתה בכיתי כמו ילדה קטנה לבעלי היקר, שעשה את כל המאמצים להרגיע אותי...
כל כך רוצה שהתקופה הזא תעבור בשלום, ובשמחה, בלי מתחים מיותרים . מודה לאל על הנס הגדול הזה שעשה לי! יום אחד אספר כאן את הסיפור שלי.
ומודה מראש לכל מי שתתייחס למכתבי זה.
דניאלה