מרקם חמאתי כזה... יצא כ"כ מוצלח!!![]()
אולי זה לא כזה סוד גדול, אבל אני נחשפתי לזה פעם ראשונה![]()
ככה:
מבשלים את התפו"א במים קרים. במתכון מומלץ לבשל עם הקליפה/לקלף ולהניח את הקליפות בסיר. אני לא ראיתי הבדל, פעם קודמת ניסיתי עם הקליפות..
מבשלים על אש גבוהה, ולאחר שהתפו"א מתרככים משאירים על האש עוד כרבע שעה-20 דק'.(אני הוספתי למים מעט אבקת מרק. הוסיף הרבה. לשיקולכם)
מסננים את תפוחי האדמה ולא שופכים את המים!!
מעבירים לקערה ומועכים לפירה. מוסיפים מעט שמן ושופכים פנימה לפירה ממימי הבישול.
לא להיבהל, הפירה סופג יפה כמות נכבדת של מים..
המרקם לשיקולכם, ככל שתוסיפו יותר מים יצא יותר נוזלי ו"דייסתי".
ממליצה להוסיף לסיר גדול של פירה כ-2 מצקות בינוניות, לערבב ולמעוך היטב ולראות בהמשך אם רוצים להוסיף יותר..
הצלחה!!

)
)
