מישהו שמע על החוג למשאבי למידה?דלעת..
זה תואר נחשב?או שלא מסתכלים עליו?או שמסתכלים על כל תואר בחינוך?משאבי למידה זה תקשורת
נחשב למה??+mp8
לי יש תואר במשאבי למידה-
והלכתי ללמוד אותו כי חיפשתי משהו שיהיה לי מעניין.
לא חשבתי מה נחשב ועל מה מסתכלים.
אם זה מדבר אלייך- לכי על זה.
פרנסה היא משמים.
את בסהכ מכינה כלי .
פרנסה היא משמים אבל יש את חובת ההשתדלותציליגילימימי

ואם היא רוצה ללמוד משהו שאח"כ היא תמצא בו מקצוע, חשוב לחשוב על זה.

צריך לדעת שהיום (הרבה יותר מבעבר) יותר מידי מסתכלים על מה למדת. ראיתי את זה כ"כ הרבה בחיפוש עבודה. כל מנהלת צריכה לדעת בדיוק איזה תואר, וכמעט לא לוקחים לתחומים מסויימים מורים שלמדו תואר דומה (אפילו ליסודי). נראה לי שזה בגלל הלחץ על הבתי ספר, ומבחני המיצ"ב. מכירה בתי ספר שלא לקחו מורה למדעים למילוי מקום של שלושה חודשים כי היא למדה משהו אחר (אפילו שלא הייתה להם אופציה אחרת).

מצד שני, אני מסכימה שצריך ללמוד מה שמעניין אותך.

אני, באופן אישי לא יודעת איך מסתכלים על תואר במשאבי למידה. יכול להיות שזה גם מאוד תלוי במה את רוצה לעבוד, ומהם הצרכים של בית הספר. אם תרצי ללמד תקשורת או משהו קרוב, אני מניחה שזה יהיה ממש מתאים, אבל אם תירצי תחום אחר, אולי יהיה קצת יותר קשה...

חשוב לדעת שגם אי אפשר לדעת מה יהיו הצרכים של המערכת בעוד 4 שנים (כשתסיימי את התואר). כשאני התחלתי ללמוד אמרו שיש מלא ביקוש למתמטיקה, ובאמת זה מקצוע שגם ככה התלבטתי עליו, אז למדתי אותו, והיום יש פחות ביקוש למתמטיקה ויותר ביקוש למדעים. יכול להיות שעוד 4 שנים כבר לא יהיה ביקוש למדעים. קשה לדעת. ולכן קשה להחליט מה ללמוד לפי הצרכים של המערכת היום.

אולי כדאי לשלב משאבי למידה ועוד משהו. אני יודעת שבמכללה בית וגן אפשר לעשות משאבי למידה ותנ"ך. זה מעניין אותך?

בהצלחה!

ועוד משהוציליגילימימי

צריך לדעת שזה גם מאוד תלוי במנהל. יש מנהלים היום שיסתכלו על האישיות, ולצערינו יש יותר מידי מנהלים שיסתכלו בעיקר (או רק) על התואר אפאטי

כלומר, מה למדת בהוראה?דלעת..
על זה הוא יסתכל?
כן,ציליגילימימי

לדוגמא אם הוא מחפש מורה למדעים/מתמטיקה - לא יעניין אותו מישהי שלא למדה את התחום.

אבל כמו שכתבתי זה לא מחייב. זה תלוי מאוד במנהל!

אני!ronit

מוזמנת לפרטי אם יש לך שאלות.

בעיקרון-

היום יותר חשוב שיהיה לך תואר במשהו מאשר מה יש לך בתואר

תחפשי תואר שאת אוהבת ללמוד.

ומבחינת ביקוש-

הביקוש לטכנולוגיה בחינוך עולה ככל שעובר הזמן

נכון!! ומורות לתקשוב נראה לי שצריך.+mp8
ומה עדיף?דלעת..
משאבי למידה או אנגלית?מה פותח יותר דלתות? שזה לא משנה...?
תחשבי מה את יותר יעניין אותך ללמודronitאחרונה
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך