אמנם הנסיכה שלי כבר בת שנתיים.. אבל רק עכשיו אני מבינה עד כמה הייתי חסרת ביטחון.. ולא עמדתי על האמת שלי... (וזה ממש ממש לא ילדה ראשונה...)
בקיצור מגיל חודש היו בעיות של רפלוקס (5-6 פעמים הקאות ממש אחרי כל הנקה וכמובן ירידה במשקל) חוץ מזה בעיות חמורות בעור...ניסיתי כל דבר הומאופתי כולל תזונה מיוחד לי בלי מוצרי חלב ועוד מליון דברים שלא אכלית. חוץ מזה שהגעתי למצב של חולשה מטורף זה לא עזר בכלל (ניסיתי במשך חודשיים) ניסיתי גם פרחי באך, מוח אחד ועוד דברים שונים ומשונים...
בגיל 3 חודשים הגעתי לרופאת עור מומחים לילדים ואחרי שהיא צילמה אותה מכל כיוון אפשרי וקראה לכל הרופאים הבכירים לבוא לראות את המחזה... הבת שלי המסכנה היא שלחה אותנו למיון....
שמה הביאו לה סטרואידים ומלא משחות ואז הגיע הפרופסור הדגול, ראש מחלקת ילדים ובמשך שעה!!! נאם לי למה אני חייבת להפסיק להניק. היא בטוח רגישה לחלב שלך!!! הוא הפחיד אותי ואני שלא יכולתי לראות את הבת שלי ככה שכולה בת 3 חודשים וכ"כ סובלת (מגיל חודש היא למה להתגרד לבד
) עשיתי כמצוותו והפסקתי להניק הוא נתן לי להרגיש שהצלתי את הסבל של הבת שלי (את שאר הילדים הנקתי עד שיל שנה וחצי לפחות...).
זה לא עזר כלום ועד גיל שנה וחצי לא היה שום שיפור, משחות וסטרואידים למינהם. עברתי אצל מלא רופאים בדרך וכולם כולל כולם כולל ראשי מחלקה דוקטורים ופרופסורים אמרו לי איזה שטות להפסיק להניק..... כל פעם כזאת הייתי נשברת.... נכון שעתישי הכל בשביל ביתי היקרה אבל לא מספיק בדקתי עד כמה זה יעזור... והיא הייתה צריכה לאכול מטרנות מיוחדות ומסריחות.....
בקיצור מנסיוני... תבדקו כל הצעה "מפתה" כזו. ואל תלכו אחרי רופאים גם ממש מומיחם בעניים עצומות. כמובן שחשוב להעיל שיקול דעת אבל אם זה משהו שהוא לא רפואי קריטי תבדקו!!!!
תודה על השיתוף
, מניסיון).
העיקר שיהיה בבריאות ובשמחה