באמת שהשתדלתי להשקיע במתמטיקה.טוב?
באתי,ישבתי קרוב,הקשבתי.ניסיתי לפתור תתרגילים.
היא מתקדמת בטילים! וכל שיעור עוד משהו חדש.ואני רק בתחילת התרגיל (מהאלה שעושים קודם לבד ואז ביחד) והיא כבר בשלב השלישי.
אני לא מבינה כלוםם!!
טוב בסדר,אז איכשהו הבנתי,לא זוכרת מאיפה אולי מחברות.ועשיתי אפילו יותר ממה שהיה צריך לשיעורי בית. ואז נושא חדש.ואותו דבר.
ואז איזה פעמיים לא עשיתי שיעורי בית..
ואז שוב הקשבתי ועשיתי.
ואז היה מבחן.ובאמת למדתי למבחן הזה!טוב?רק לא גיאומטריה, וזה היה שתי שאלות מתוך חמש גיאומטריה.
אבל אפילו מה שלמדתי לא הצלחתי!קיבלתי 48 מתוך 70.או 42 לא זוכרת כבר.
ואז כשהיא חילקה תמבחנים היא אמרה שהם היו לא טובים בכלל וכל מי שקיבלה מתחת 75 צריכה להביא חתימת הורים.
אל תשאלו אותי למה.זה היא החליטה.יכול להיות שבאמת יש בנות שזה גורם להם לעשות יותר.
ואז לא הבאתי חתימת הורים.כי..ככה.מה אני יגיד עכשיו לאמא שלי-תראי אמא..ככה וזה וקיבלתי בסוף 48?או 42? לא רוצה. וגם האמת ששכחתי מזה..
קיצר אני באה לשיעור אחרי שהשקעתי ממש בשיעורי בית (מהשיעור של אחרי המבחן) ומה היא אומרת לי? מי שלא הביאה חתימה לא יכולה להכנס.
אעע? יופי!!שיא העיצבנה אותי.
כאילו מה??את לא רואה שאני משתדלת?שאני עושה?מקשיבה?
אה,איזה שיעור אחד אחרי שאמרתי שאני לא מבינה אז היא אמרה שאני יכולה לשאול אותה..
לא רוצה לשאול אותה.היא בכלל לא מבינה.ולא נראה שהיא באמת רוצה לעזור..לוידעת..
קיצור יופי.אז שעתיים הייתי מחוץ לכיתה וקצת ביזבזתי ת'זמן וקצת עשיתי דברים. ומה היא עוד אומרת? שכמובן שאני משלימה אח"כ את כל השיעור.
יוואוו.אני מתעצנת עכשיו כשאני כותבת את זה.אוף.
מנראלה?? ומי בדיוק תשב להסביר לי?מי סתם ככה תהיה טובה ותשב להסביר וללמד אותי את כל הדברים שהם למדו שם?
אז שאלתי מישהי והיא אמרה שלא היה שום דבר חדש רק שני משפטים בגאומטריה.(גמכן זה.לא הבנתי משיעור קודם אז עכשיו עוד שניים??)
ובכלל כשפתחתי ת'אלגברה-אנליזה בתרגילים של השיעורי בית אז זה תרגילים שבטוח למדו בשבילם עוד משהו.
באלי דווקא לא לבוא לה מחר.בלי להשלים ובלי חתימה ובלי כלוםםם!!
אבל אני יודעת שזה לא טוב לי

אווף.
שכוייח למי שקראה..=\
ישלכם עצה או משו?
שימחתן!!
)