הי,
אני כותבת כי אני כבר די מיואשת....
אני בחודש שביעי, הריון ראשון, התחילה לי הדלקת קצת לפני ההריון. מאז- יש מצב שהיא אף פעם לא באמת עברה.
לאורך ה7 חודשים האלה של ההריון כבר לקחתי 3 פעמים אנטיביוטיקה- זה פשוט אף פעם לא עוזר.
אני לוקחת אניטיביוטיקה, עושה תרבית שתן- והחיידק עדיין קיים. ואז הרופא שוב נותן לי מרשם לאנטיביוטיקה...
אמרתי לרופא שלי "זה באמת הגיוני לקחת שוב ושוב אנטיביוטיקה שרואים שזה לא עוזר?" והוא אומר לי "כן, אין מה לעשות, זה דרך הטיפול..."
ניסיתי הכל! כמובן שעניין החמוציות הוא מאד מוכר. אחרי שכבר לקחתי אנטיביוטיקה 3 פעמים ועדין החיידק קיים- קיבלתי עוד מרשם לאנטיביוטיקה. אבל החלטתי שאני לא יכולה יותר, זה מפחיד אותי וזה לא מניב תוצאות.
כמה שהרופא אומר שזה אניטיביוטיקה מותרת בהריון ושאני לא צריכה לחשוש שזה לא בריא לתינוק, זה מפחיד אותי.
הלכתי לחנות טבע וקניתי פמינוז- שאמור להיות יעיל פי 10 מחמוציות.
לקחתי אותו 3 פעמים ביום שבוע ועשיתי שוב תרבית. ושוב- החיידק עדין קיים. הרופאת משפחה מיהרה לתת לי שוב מרשם לאנטיביוטיקה...
ומאתמול אני חולה ואני חוששת מאד שחלילה זה בגלל הדלקת- שאולי עשיתי טעות שלא טיפלתי בה עם האנטיביוטיקה...
אני לא יודע כבר מה לעשות...
אקדים ואומר- קראתי באינטרנט מה שיכולתי, אני שותה הרבה! לוקחת פמינוז, ניסיתי אניטיביוטיקה... עדין לא עוזר.
יש מישהי שיכולה לחדש לי משהו?
מישהי גם עברה דבר דומה? אני יודעת שהדלקת נפוצה- השאלה אם יש מישהי שקרה לה שהדלקת פשוט לא עברה לה, עם כל דרכי הטיפול הנ"ל....