אז ככה.
אני איתה בחדר, ושמתי לב שהרבה פעמים היא עצבנית על מישי ומבואסת כזה, ואיכשהו לחצתי עליה לפני חודש והיא אמרה לי שהיא בקשר תלותי עם מישי.
לא היה לי מושג מזה אז היא הסבירה לי ואז שכחנו מזה והכל.
ואתמול בלילה היא התחרפנה כזה בצחוקים בחדר, ואז כשהיא נרגעה שאלתי אותה בשקט כזה "עכשיו הכל סבבה?" והיא אמרה שכן וזה..
ואז שנכנסנו כבר למיטות, דיברנו והיא פרקה כזה ואז היא גם אמרה לי מי זאת. זה היה קיצוני בשבילה אבל זה ממש עזר לה!
אני הראשונה שהיא ככה מדברת איתה על זה וזה ממש ממש עוזר לה לדעתי.
עכשיו, אמרתי לה שתדבר עם המדריכה אבל היא מתפדחת..
אז אמרתי לה שאני יגיד למדריכה בכללי אם היא יודעת מה זה קשר תלותי ואם נראה שהיא תוכל לעזור לחברה שלי ואם היא תענה חיובי אני ישאל את חברה שלי אם זה סבבה לדבר עם המדריכה ואם כן אני יגיד למדריכה שתפנה אליה..
קיצור..
א. מה אני אומרת לחברה שלי? אני שיא המבינה אותה אבל כל הזמן אני רק מקשיבה ובקושי יש לי מה לעודד אותה
ב. כדאי שהיא תדבר עם המדריכה? כי תכלס חברה שלי יודע שזה גרוע, אז מה המדריכה כבר תאמר לה?
באמת שאני חולה על חברה שלי וממש רוצה לעזור לה!! אז אשמח אם תתנו רעיונות להיגמל מכזה קשר ועוד..
אגב, דיברנו על זה ולא ידענו להחליט- עדיף לנתק קשר עם הבת או להיות יותר חברה שלה ואז זה לא יהיה תלותי?
כי היא אמרה לי שהיא מנסה כזה לעשות עליה רושם והיא מתפדחת לדבר כשהיא נכנסת לחדר וכאלה.. אז אולי אם היא תהיה חברה שלה זה יאזן אתזה?
תודה שיש איפה לפרוק!!
[כי תכלס גם לי קשה שקשה לה.. ממש באלי לעזור לה ולהפוך עולמות בשביל שזה ייגמר כבר!]
עזרה פליזז
מרכיבה על סוסים באופן קבוע
)