אני בכיתה י"א. גיל מספיק גדול.
ואני לא יודעת כלום, אבל באמת כלום, על עניינים מיניים. אין לי מושג איך מביאים ילדים, אין לי מושג על תהליכים שנשים עוברות, כלום. על המחזור ידעתי כי בכיתה ה' המורה מסבירה את זה, ואחר כך דיברתי עם אמא אבל רק כי אני התחלתי והיא גם לא אהבה לדבר על זה נראה לי. רק בשנתיים האחרונות היא בסדר אם אני מדברת על זה לפעמים (למרות שכשקיבלתי היא דווקא הסבירה לי שזה דבר טוב ולקחה אותי לבית קפה). ביום שגיליתי על המצוות נידה הייתי בשוק. אני באמת לא יודעת.
ואני רוצה לדעת!! רוצה לדעת!!!!!!!
זה מעניין אותי. כמו כל אחת. וזה בריא וטוב שזה מעניין אותי. ואין לי מאיפה!! שנה שעברה (בכיתה י..) כמה בנות כזה בכיתה דיברו על הורדת שערות בבית שחי ובמפשעה, ואני אמרתי בשיא התמימות שאני לא מבינה למה צריך להוריד במפשעה גם ככה אף אחדבעולם לא יראה אותי ערומה.. הם היו בשוק וככה נודע לי שלמשל כשמביאים ילדים עושים את זה בעירום, וזה הדבר היחיד שאני יודעת על איך מביאים ילדים.
ולא, ממש לא שייך מבחינתי לפנות לאמא שלי או לאחיות שלי או אני לא יודעת למי. תאמינו לי אני כמעט כתבתי פעם בגוגל 'איך עושים ילדים' רק כדי לראות את זה, אבל אני יודעת שזה דרך מאוד גרועה א ז לא עשיתי את זה. אבל איך כן?? מתי אני אגלה את זה אצל המדריכת כלות?