אני בשבוע 30. היו לי בשבוע שעבר כמה בעיות עם צירים מוקדמים, הייתי אצל מגוון רופאים וההנחיה מכולם היתה- לנוח.
עד כאן הכל בסדר, הצירים נפסקו, חזרתי הביתה, לקחתי קצת חופש מהעבודה ואני פשוט נחה.
העניין הוא כזה. הרופא שלי אמר להמנע מיחסי אישות עד שבוע 34 לפחות. בגלל שזה יכול לגרום לזירוז ואם אני כבר עם הסטוריה של צירים מוקדמים אז עדיף לא לעשות בעיות.
אני קיבלתי בלי התנגדות (גם ככה החשק שלי לא בשמיים בימים האלו.. זה מוזר? ). בעלי ממש לא.. קשה לו עם זה מאוד.. וזה מובן. כאילו 4 שבועות בלי זה ממש קשה לו במיוחד בתקופה שאנחנו כן מותרים וזה עושה לו טוב, הוא קורא לזה התחנת דלק.. יש לציין שזכיתי בבעל מתחשב ותומך ברמות שאי אפשר לדמיין, צועד איתי יד ביד בכל הנסיונות והמכשולים, לא נשבר לעולם ומרים אותי בכל דבר.. אני באמת מאוהבת בו.
הקטע הוא שהוא מצא לזה פתרון- רק להוציא זרע על פתח הנרתיק. מבחינתו זה נראה הכי לגיטימי. וזה כבר משגע אותי.. גם זה קצת מכאיב לי, וגם זה מתיש אותו ואותי ולא ככ כיף, אלא רק בשביל ההנאה המינית (מגעיל אותי לכתוב ככה..)
יש לכן רעיון?
אין לי מושג מה לעשות. א- נראלכם שהרופא התכוון גם לזה כשאסר יחסי אישות או רק ליחסים ממש? ב- איך מורידים את בעלי מזה? בצורה יפה ועדינה..
אשמח לעצותיכם!