
אז ככה. שלוש שנים בערך לא אפיתי חלות ועכשיו רציתי לחזור לזה. הבעיה שהפעמיים האחרונות היו מאכזבות.
פעם אחת יצאו קשות
פעם שניה יצאו מתפוררות. איך זה יוצא מתפורר בכלל???
המתכון מעולה כי זה היה המתכון שהשתמשתי כשהייתי אופה ובדוק שהיו יוצאות חלות סוף.
אולי אבד לי הטאץ?
המתכון שלי בלי ביצים ועם שמן.
כל עצה תעזור. טנקס






וכבר המעלות לא מה שהיו. החלות יצאו קצת לבנות מידי על 180 - מה שצריך להיות המידה הנכונה שלהם ומה שהייתי תמיד עושה. אז שמתי עוד קצת על יותר גבוה זה רק עשה אותם קשות מבחוץ. אז ויתרתי . לפחות יצאו טעימות. 
