אני נפגש די הרבה זמן עם בחורה מסוימת. לא אלאה אתכם עם כל פרטי הקשר בגלל שאותי כרגע מעניינת ומטרידה התלבטות אחת.
היו כמה פעמים שפגשתי אותה במצב מאוד עצבני ומתוח וחסר שיקול דעת ובמסגרת הפתיחות שיש בינינו היא אמרה לי שזה נגרם מענייני נשים. עד כאן הכל בסדר, בערך.
בסבב האחרון שזה קרה לה זה באמת היה קיצוני. העצבנות שלה לא נשמרה רק אצלה והיא הוציאה אותה גם עליי. זה גרם לחוסר הבנה הדדי, אני יצאתי פגוע והיא מצידה טענה שאין בי יכולת והבנה להבין את התופעה הזאת ואיך ומה לומר לאשה באותם זמנים. כמעט נפרדנו על רקע המשבר הזה.
אפשר לומר שחזרנו בערך למסלול אבל מה שקרה עדיין הטריד משום שככל הנראה זה יחזור שוב.
אני מצידי אמרתי לה שאני מוכן לסבול את זה שהיא תתעצבן תתרגש תתעצב ומה לא, אבל שלא תוציא את עצביה עלי בבקשה. שזה לא יבוא על חשבון פגיעה בי.
היא טוענת שאין דבר כזה וזה כמעט תמיד יצא על הבעל. שאלתי אותה מה זאת אומרת?? את לא יכולה לגרום לכך שזה לא יצא על מי שהוא לא אשם?? היא נענה בשלילה.
אני יצור די פגיע. עצם מה שקרה קצת הלחיץ אותי ועכשיו שהיא טוענת שזה טבעי ואין מה לעשות עם זה מלחיץ אותי שבעתיים.
האם זה באמת טבעי ולגיטימי וכל אשה מוציא את עצביה לפחות פעם בחודש על בעלה?
באמת אין מה לעשות עם זה?
האם הצהרה כזאת כמו שלה אמורה לומר לי משהו על המידות שהלה?
אשמח לשמוע ולהחכים!
תודה!
אני זוכר מעברי את התקופות האלו של היציאות עד השעות המאוחרות של הלילה בלי עייפות וכמעט בלי מחשבות על המחר או על הבייביסיטר שמחכה עם הילדים : ) נוסטלגיה

תגובה נפלאה