אני מניחה שיכולות להעיד אלו שפנו אלי שזה לא חשוד.
אנסה להסביר לך למה אני לא כותבת את שם החברה.
פניתי לחברה הזו במייל בשאלה אם יש הנחה אם אני קונה יותר מפריט אחד, וקיבלתי תשובה שכן, עם פירוט ההנחה.
זה לא נראה לי שייך לפרסם זאת כך בפורום פתוח, כי זו חברה שמוכרת בסיטונאות את המוצרים שלה לחנויות כגון המשביר לצרכן, דיאדה ועוד.
זה יכול לפגוע בהם, וגם בהתארגנות הזו.
בגלל זה יש חברות שלא מוכנות למכור ישירות לבודדים, ובטח לא בהנחה, כי אז זה הורס להם את היחסים עם מי שמוכר להם הכי הרבה.
לא יודעת מה איתך, אבל לי יש כבר חזיות פשוט מחוררות, או שלא מתאימות לי, ואני מתקמצנת על הכסף מאוד, ומשכתי את הקנייה הזאת יותר מידי זמן בשל העלות.
אז אני מנסה ביוזמה פרטית להיטיב עם עצמי, ולמצוא דרך להוזיל ולהקל עלי את הקנייה, תוך כדי שאת אותה ההטבה בדיוק אוכל להיטיב עם אחרות.
מה שאני עושה זה יוזמה ליצור מעין קבוצת רכישה למוצרים שלהם.
אני לא מנסה לשכנע אף אחת לקנות, ואף מעדיפה רק כאלה שכבר יש להם מהמוצרים שלהם, והן מרוצות ומעוניינות לקנות עוד (ובאמת לא רק בגלל ההגבלה שלהם, אלא כי אני רוצה להיטיב, ולא שמישהי תבזבז את הכסף שלה).
יש חנות מוצרי טבע שאני עושה קנייה שם פעם בשנה בערך, הזמנה סיטונאית במחירים סיטונאים, וזה מספיק לי ולחמותי ולמתנות. לפני שהחלטתי להתארגן בצורה מחושבת לטווח רחוק, חשבתי גם את זה לפרסם ולהתארגן כמה ביחד, וויתרתי בגלל הכאב ראש שבכך.
אני מוצאת את עצמי עכשיו יותר מידי מול המחשב, כשאני לא יודעת אם ייצא מזה בכלל משהו, אם מישהי תסגור איתי (כי אני מעדיפה רק כאלה שכבר מכירות את המוצר, כי באתר כתובה הצהרה שמובן ממנה שאי אפשר להחליף).
אני מקווה שבמקום חשד יהיו עוד יוזמות כאלה של נשים אחרות, לעוד מוצרים.
(מי רוצה לארגן קבוצת רכישה לויטמיקס??)