ב"ה
בתקופה האחרונה יותר ויותר בנות מנסות לעשות דיאטה, לרדת במשקל, לרזות רק טיפה טיפה שאכנס לשמלה או אנערף מה,
בנות תזהרו, תזהרו המון.
גם אצלי זה התחיל מלהוריד 2-3 קילו לפני החתונה של אחי, משם זה התחיל אבל ממש לא הסתיים,
הורדתי את ה2-3 קילו האלו, וראיתי שזה לא כ"כ קל אז למה לא לשמור על זה?
אז זהו שבאמת שמרתי על זה ככה, לא עליתי ולא ירדתי,
ואז התחלתי לקחת ריטלין והתחילה תקופה שרק הקאתי ולא אכלתי(תופעות לוואי), ואז ירדתי דרסטי,
זכרתי את התקופה ה"קשה" יחסית שהיתה לי בניסיון לרדת לפני החתונה וראיתי שכאן אם רק מקיאים יורדים,
ניסיתי, והצלחתי..בגדול, (אוי לאותה הצלחה...
)
זה המשיך ככה גם אחרי שהפסקתי לקחת את הריטלין בקביעות, זה המשיך גם שהגעתי למצב לא תקין, המחזור השתבש, השיער שלי התדלל נורא,
זה המשיך עד שחברה טובה שלי שמה לב ועזרה לי וביחד, בעבודה קשה שלי (שממשיכה עד היום, חצי שנה מאז),
חודש שעבר הבדיקות הראו שבסדר, הגוף שלי חזר לעצמו יחסית, יש דברים שיקח לו הרבה זמן לשקם, יש דברים שלא ישתקמו...
בנות. תזהרו.
זה מפתה הכי מפתה בעולם לרדת בצורה מהירה ויחסית קלה,
נחמד שכל הבגדים בחנות עולים עליך (תמיד זו היתה בעיה אצלי, בגלל הגובה..אז עד שמצאתי סופסוף מתאים בגובה זה התאים רק לכאלו שנראות כמו מקל)
הכל אולי נחמד, מבחוץ
מבפנים זה רק כואב וקשה ובעיקר הורס,
הורס את הגוף שהוא רק פיקדון אצלינו מבורא עולם, הורס את עצמך, מבפנים, הניסיון לשדר לכולם שהכל בסדר ותחת שליטה(הפסדתי הרבה חברות ב"זכות" זה), הניסיון לשקר לגוף שלך שיש לו כל מה שהוא צריך ושיתפקד כמו שצריך.
תזהרו בנות,
מותר לעשות דיאטה ומותר להוריד במשקל,
אבל תדאגו שזה יהיה תחת פיקוח, פיקוח של איש מקצוע.
ואל תגידו לי זה לא יקרה. גם אני אמרתי את זה...

)