קיבלתי הדרכה בקשר למעקב תנועות- אם הן משתנות (נחלשות, מתחזקות, נפסקות לחלוטין) לפנות מיד למיון.
אתמול בבוקר היו אצלי חברות. היה כיף.. כל הזמן הן אמרו לי- כשהעובר מתעורר תגידי לנו כי באלנו להרגיש אותו זז.. ולא היה לי בעיה עם זה כי בדרך כלל אני מרגישה אותו משחק כדורגל או רוקד זומבה.. אז ממש הקפדתי וניסיתי לשים לב- ובאמת לא הרגשתי! או כי הוא לא זז או כי אולי הוא זז חלש ולא הרגשתי את זה..
אחרי שהן הלכו זה התחיל להלחיץ אותי. בכ"ז 3 בצהרים ולא הרגשתי אותו בכלל.. נחתי על צד שמאל, אכלתי שוקולד. זז מעט מאוד ומאוד חלש. היה נראה חשוד.
התקשרתי להתייעץ עם המדריכה של הקורס הכנה ללידה, והיא אמרה לי להתארגן במהירו ולנסוע, אולי זה מעיד על מצוקת עובר..
נסענו.
אחרי מוןניטור ואו"ס אמרו שהכל תקין. שאין מה לחשוש. שבס"הכ העובר כבר מתכונן ללידה והראש שלו עמוק באגן (שבוע 38) וזה מאוד הגיוני שבמצב כזה הוא יזוז פחות.
השתחררנו הביתה. והייתי עוד עם דאגות בלב..
מישהו מוכן להסביר לי למה אומרים לבוא במהירות לבית חולים אם זה משהו מוכר והגיוני? סתם כדי שאני ילחץ? זה כמו להגיע לרופא עם כאב גרון והוא אומר- אין לך כלום. אבל עובדה! כואב לי הגרון!! אם לא היה שם כלום זה לא היה כואב..
זהו. סליחה על האורך..

מצאתי את זה כבר אבל