שלום לכן,
לאחר 6 שנות הנקה ב"ה סוף סוף מצאתי חזייה שטובה בשבילי, מחברת BRAVADO.
אבל אחת לא מספיקה, והיא יקרה לי (249 ש"ח, יש גם יותר זולות, החל מ-129ש"ה שאף פעם לא התנסיתי בה).
אז פניתי ליבואן, והנה הצעתו, שמתפרסמת בפורום בידיעתו:
במידה ונתארגן על קנייה של 5 פריטים לפחות, נוכל לקבל הנחה של 35% עד 45% הנחה כולל כפל מבצעים.
מפתח ההנחות:
בקניית 5-6 חזיות יהיה 35% הנחה על כולן.
בקניית 7-9 חזיות יהיה 40% הנחה על כולן.
בקניית 10 חזיות יהיה 45% הנחה על כולן.
יש גם חזיות במבצע, וההנחות הן על מחיר המבצע, כלומר יש כפל הנחות.
משלוח: עלות משלוח היא 10 ש"ח בדואר רשום (40 ש"ח עם שליח).
כלומר הדגם הכי זול יעלה 81 ש"ח כולל משלוח!! (יש עליו מבצע עכשיו, והוא נראה לי באופן אישי איכותי כמו מה שיש לי).
דגמים ומחירים: כדי להתרשם מהדגמים ומהמחירים, ניתן להיכנס לאתר היבואן כאן (זהירות, זה לא צנוע!!).
לגבי החלפות: ניתן למדוד בבית ובמידה וזה לא מתאים לשלוח חזרה בדואר רשום (יעלה שוב 10 ש"ח), ולקבל חזרה מידה אחרת (יעלה שוב 10 ש"ח, כלומר החלפה תעלה בשל המשלוחים 20 ש"ח, וכמובן יש לקחת בחשבון ).
לגבי שאר הפריטים שמופיעים באתר - ניתן לרכוש גם אותם באותו גובה הנחה, אך מה שקובע את גובה ההנחה זה כמות החזיות בלבד.
מי שמעוניינת - שתהיה איתי בקשר כדי שנוכל לוודא שיש מספיק פריטים כדי להגיע להנחה (הספירה היא של פריטים, לא של קונות), וגם כדי שאדריך אותה מה לרשום בהערות בקנייה כדי לקבל את ההנחה.
(אני פתחתי פעם קודמת את השרשור הדומה, אך אז זה היה אחרי שהיבואן הציע הצעה אישית לי בקנייה של יותר מחזייה אחת. כעת פניתי אליו בבקשה לפרסם זאת בפורום, וההצעה שלו כרגע אף הרבה יותר שווה מקודם. בשרשור הקודם מישהי הפנתה אותי לאתר מחו"ל שבו מוכרים את אותו המותג בכ-30% הנחה. אני מקווה שפה, יחד, נגיע להנחה הרבה יותר שווה! ).
לא נעים לי לפתוח את ההודעה הזאת מהניק שלי, וכדי שיוכלו לפנות אלי באישי, פתחתי ניק חדש.
אני מדגישה שבאופן אישי אני לא אמורה להרוויח מכך כלום (מעבר למה שכולנו יחד נרוויח)!!
אני מזמינה אתכן להצטרף ולהגיע יחד ל-10, ואז נקבל 45% הנחה!!
אז אתן מוזמנות ![]()

)