היי.
רציתי לקבל חוות דעת אובייקטיבית לכן פונה בשאלה כאן ..
אתן קצת רקע ... ברווקות הייתי בחורה פופולרית שרגילה שתמיד המבטים מופנים אליה והכל בא בקלות ,במיוחד בתחום השידוכים ..
כיום נשואה כבר 4 שנים עם שני ילדים לבעל מקסים באמת שדואג ומכבד אותי ואת הילדים ותמיד אנחנו במקום הראשון אצלו .
יחד עם זאת יש משהו אחד שמפריע לי מאוד ,אני מרגישה שהוא לא "רומנטי" הוא יותר כאן ועכשיו תכל'ס מאשר כל המחוות הרומנטיות והמילים היפות . הוא תמיד שם שצריך תמיד יש על מי להשען ותמיד ממי לבקש ..אבל בכל הקטע ה"רומנטי" פשוט זה לא זה .. אין לו את החשיבה הזאת של הלהפתיע וכו' הוא תמיד צריך אותי בשביל הרעיונות ותמיד אני צריכה להגיד לו מה אני רוצה .. (כמובן שהוא יעשה את מה שאני רוצה ..) אבל מה עם הריגוש ?מה עם הליזום?
אני מרגישה שבחברות כן ראיתי את זה אבל לא עד כדי כך כמו עכשיו .. ואני שרגילה מהרווקות לחיזורים כל הזמן וכו' זה מאוד חסר לי .. ואפילו אני מסתכלת על זה כנקודה ממש "קריטית" בזוגיות. שאין לו את כל המחוות הרונטיות וההפתעות (חשןב לציין שהוא קונה מתנות תמיד וכן מביא דברים אבל הכל בצניעות כזו ובלי הפתעות כאילו הכל ידוע מראש כזה ..)
ובלי הרבה חפירות ..לשאלתי..
האם זו בעיה רצינית לדעתכם?
האם אני מסתכלת על דברים שוליים?
האם לכולם משהו מבחינה "רומנטית" משתנה אחרי החתונה ? איפה הריגושים והרומנטיקה של החברות אני לא מבינה ? זה כל כך קשה לייצר אותה !!
אני כן רואה את מה שאומרים שנהייתה בנינו אהבה כזו יציבה ובוגרת .. אבל מה עם הריגושים ??מה עם ה"פרפרים" של החברות ?
תודה.
תגובה נפלאה