בתחילת ההריון הנוכחי היה ברור לי שאקח דולה ללידה, אחרי ששתי הלידות הקודמות לא יצרו חוויה כ"כ נעימה.
בשבוע דיי מאוחר גילינו שההריון הוא הריון תאומים, ההוצאות לקראת הלידה גדולות והחשש שיהיה קיסרי גרמו לי קצת לסגת מהרעיון (הלידה השניה שלי היתה קיסרי עקב מצג עכוז)
בעלי כל הזמן שואל אותי נו מה עם דולה? את רוצה?
דיברתי עם כמה נשים (אחת מהן דולה) והבנתי שזה אכן יכול להשפיע לי על ההמשך ואם אצא בחוויה טובה אז זה שווה את זה. (זה מה שבעלי אומר כל הזמן)
אני בשבוע 33+4 וכרגע המצב (נכון לשבוע שעבר) הוא ששניהם במצג ראש, כך שיש סיכוי גדול מאוד לטבעי.
בשבוע הבא יש לנו פגישה בבית החולים עם הרופא שלי, לעשות אולטרסאונד ולבדוק את המצג ולפי זה להחליט על מה הולכים (טבעי או קיסרי).
אז אחרי שראינו שיש סיכוי לטבעי החלטנו לחזור לרעיון של לקחת דולה...הזמן לא כ"כ לטובתינו...נשמח לשמוע המלצות על דולות באיזור שלנו. חשוב לי שזו תהיה דולה מנוסה, ואם אפשר דולה שכבר היה לה ניסיון בלידת תאומים זהים. (הדולות שנמצאות פה בפורום אשמח לשמוע לדעתכן האם זה אכן משנה וחשוב שזו תהיה מישהי שכבר עברה ליווי תאומים או שזה לא משנה...)
אז אם יש פה מישהי שבמקרה ילדה תאומים טבעי אחרי קיסרי אז אשמח גם לשמוע איך היא עשתה זאת...וכן אשמח לדעות עד כמה חשוב/ לא חשוב ליווי של דולה בלידה.
מצטערת על האורך....
תודה רבה מראש לכולכן!!!