שלום! אשמח לעזרתכם ברעיונות לשיעור צפיה..אוריה=)

אני צריכה ללמד כיתה י"א מקדמת (יהיו בשיעור 6-7 בנות) ברמה יחסית נמוכה.

הנושא: תושב"ע, כשרות הדגים (סימני הטהרה, זהירות מחרקים וכו') יש לי דף עבודה

אני מחפשת רעיון לדברים מעניינים ומוחשיים, לפתוח את השיעור ובאופן כללי למהלך שלו..

אשמח לכל עצה!

תודה רבה

אפשרות למחשב וברקו יש?יעל מהדרום
לק"י

אם כן, אז אפשר מצגת.
דייג אוהב דגיםברווזה

אפשר להפוך אותן לדייגים, וגם קונים ומוכרים בשוק הדגים. עם כובעים, סלים, חכות. להשיג, להכין או לקנות דגים מפלסטיק, לך ולכל בת. וגם חיות ים אחרות, יש בחנויות צעצועים וציוד לגנים ובי"ס. בשיעור לעשות בדיקת סימנים ותולעים על הדגים כאילו באמת. קודם מיון בין הטהורים עם הסימנים לאלה שלא [תמנון, דולפין, סרטן וכו'] ואח"כ שיבדקו תולעים בראש ובקשקשים. בחלק מהדגים את יכולה להדביק סנפירים, קשקשים מודבקים חזק [לטהורים] וקשקשים שנופלים בקלות [לטמאים]  ו"תולעים" - חוטים, גומיות גזורות וכו'] והן יצטרכו למיין. גם שביעיסטיות ישמחו לשחק קצת בדגים ודייגים. אפשר להרחיק לכת ולתת להן לדוג מתוך גיגית מים רק את הדגים הטהורים. כמו בשוק פורים: מחברים מגנטים לדגים, מכינים חכות עם מגנטים והבנות צריכות לדוג רק את הדגים הטהורים. יהיה שמח. בהצלחה.

ומישהו במכללת ליפשיץ כבר הכין מצגת בנושא:  www.lifshiz.macam98.ac.il/ash/ppt/merav.pps

איזה רעיון יפה!יום השביעיאחרונה

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך