אופאופאופ. זה לא הולך. אבל זה יילך. אני הבטחתי לה וזה יישאר. לתמיד.
אני לא אעזוב אותך, מבטיחה. את חשובה לי מדי ואני אוהבת אותך
ואני יודעת שאני מעצבנת. אל תכחישי. זה רק עושה לי רע יותר
כיפ לדלג על ארוחות
ולא שתיתי היום בכלל בכלל 
סוף סוף. |נאנח בהקלה| עכשיו הכל יהיה טוב יותר
אחח, בנאדם מושלם. אין על האישה הזאת. מזל שהכרתי אותה ושהיא קיימת ושהיא ככה
אגס או תפוח? מממ. אני גרועה באגסים.
חה! גם היום הברזתי משיעור אנגלית, אז קיבלתי ארבעים בשלושה מבחנים, למרות שיכולתי להוציא תשעים וחמש. העיקר- יש לי פטור מכל דבר שבא לי שיהיה לי פטור ממנו
ואני כל כך צריכה את פרק 9 כבר |רוטן|
בא לי סרט. איז סרט בא לי? מלא סרטים. עכשיו בא לי משו שיגלגל אותי מצחוק או שיקרע אותי מבכי. ובא לי לראות אותו עם מישי שאני אוהבת ושנצחק או נבכה אחת על השניה.
והתגעגעתי לנאומים שלי. לוידת מה קרה לי בזמן האחרון שאני בקושי כותבת.
ואני בקושי כותבת 
שכחתי את איש ושמו אובה בבית |עצוב| אין לי ספרים עד מחר בצהריים. ובבית יש לי ערימה מחכה לי ובספריה מלא ספרים חדשים
אני אהיה במגמת תיאטרון! אני אלך להצגות! אני אציג! אני אהיה עם מורה מותק! יאא, איזה כיפ לי
ואכלתי היום מלא שוקולד שאבא של ווילי וונקה היה מזדעזע וחוטף התקף לב.
וגם טילון אכלתי. בחיי, הוא היה טעים
לאנשים של המשאיות של השוקולד יש מכשיר מגניב כזה. אני גם רוצה אחד
בא לי יום כיפ. לאסוף אנשות שאני אוהבת, לזכות בלוטו במלא כסף, למוצא קניון ענק ומלא בחנויות כיפיות ופשוט לחרוש אחת אחת. עדיף מלא חנויות ספרים ובגדים ונעליים ותכשיטים ואיפור. אבל אני יכולה להסתדר עם כל דבר.
כואב לי הראש ממש.
ישנתי שלוש שעות בצהריים ושמונה בלילה
אני עדיין במונו. בדקתי
ואין לי דלקת בשום מקום. אז למה בלוטות הלימפה שלי נפוחות? ולא, זה לא בגלל העור. אופ נו. היה לי דוד עם סרטן שם. שהרופאים לא יתווכחו איתי- אני יודע שיש לי משו. שלושה רופאים שונים וכולם אומרים שאין לי כלום! חוצפה!
אני אהיה רופאה יום אחד ואגיד לאנשים את האמת
ומגמת פסיכולוגיה נשמעת ממש משעממת. זה על התפתחותית ואני שונאת את זה. אופ. דפקא רציתי
באמת הייתי נוסעת אלייך אילולא הפנימיה. אני מתגעגעת נורא למרות שאף פעם לא ראיתי אותך ואני מתה כבר להביא לך מיליוני חיבוקים מוחצים ושנאכל ביחד גלידת פיסטוק. ואת גם חייבת לי שוקו
שירה שירה שירה, ברגע שיש לך שעה פנויה ומחשב שנותן לך לכתוב כאן, מסיבת יום שלישי! מסכן, הוא ממש זנוח. למרות שאני חייבת לציין שהמערכת שלי ממש נחמדה ביום הזה. שעתיים ביולוגיה- להבריז. שעתיים תורה- מעניין אבל אפשר לרחף או לקשקש על דפים, חינוך- נו, חינוך. ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכרת אבל זה הסגנון
כבר הרבה זמן לא כתבתי ככה ארוך וזה כיפ. אולי אני לא אציק ככה לאנשים היום |ממלמל|
בא לי לצרוח
בא לי שיחטפו אותי
נכענהחלנהחלנעכהנעהנהחלנחלהננ
בעעעעע
לא נפרק. אופ.
טוב יאלה, אני אסיים עכשיו.
ערב טוב אנשים ואנשות, תשתו מים כי יבש בחוץ ובפנים
אגב, זה מעניין איך שזה הולך
ופגעת בי